• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej :-) u mnie dzisiaj zimno jak na Sybirze :-p

Po pracy położyłam się na dwie godzinki, a później pojechałam do dziadka i babci z kwiatuszkami, bo niedługo ich święto ;-) Drugim niestety wysłałam tylko kartkę, bo mam za daleko :-(

Rozia aleeeee fajnie, nareszcie będziecie mieszkali w swoim nowym, ślicznym mieszkanku :-) teraz nic, tylko nakłaniać Biankę do wyjścia :tak:

Sylwia kochana, Ty też już powoli prowadź rozmowy negocjacyjne z Mariuszkiem :-D

Babulce jako że zbliża się mój 37dc chciałam zapytać jakiej firmy testy są najlepsze? Ale nie te super czułe, tylko standardowe :-p czytałam opinie, że Pink Express są OK, ale jak byłam dzisiaj w aptece odebrać tonic, który dermatolog mi przepisała, zapytałam babki o niego, ale niestety nie miała... Podyktowała mi nazwę jakiegoś płytkowego "nołnejma" :laugh2: Może tylko jakaś konkretna sieć je sprzedaje? :confused:
Podejrzewam, że jak test ma wyjść to wyjdzie każdy, ale stwierdziłam, że zasięgnę u Was porady, bo jesteście doświadczone w tej kwestii, więc na bank wiecie, które firmy są najlepsze :-)

Ja jutro jadę po pracy do K, także już wiem jaki przyjemny będzie jutrzejszy dzień w pracy
:-D Cieszę się straaaaaasznie :tak:
Mój chłop dzisiaj w Katosach siedzi na jakichś targach komputerowych czy czymś tego typu.... ehhh, dziecko kurcze :-p

Miłego wieczorku i z góry dziękuję za rady
:-) pewnie test i tak się nie przyda w tym cyklu, ale warto zapytać chociażby na przyszłość :-p

reklama
Hej.

marysia, gratuluję 5 miesiączków:-)

paula, zrób jakikolwiek. A dla pewności kup dwa różne. A jeśli chcesz dobrej jakości koniecznie, to kup sobie Clearblue, w rossmanie powinien być, a jak nie to w aptece.

lilu, nie zazdroszczę. Kurcze,może u was to też jakaś bakteria, bo ta malutka od tej znajomej miała takie same objawy...

Witam ze śnieżnej krainy :-D:-D:-D

U nas zima na całego sypie i nie ma zamiaru przestać :szok:
A widzę ze i was zaypalo :-D:tak: Bo nikogo nie ma

no nic zycze miłej niedzieli i zdrowka dla wszystkich

ROSZPUNKO - dzis my Wam gratulujemy 5 miesiaczkow :-D
ILONKO - tez sie zastanawiam co wymyslili
SYLWIA - daj znac po ktg
PAULA - jesli dobra firma to rzeczywiscie tak jak pisala Roszpunka

a my wczoraj zrobilysmy juz pierwsza "dorosla" kupke po zupce a zamiast jabluszka ktorym myszka plula, sprobowalysmy bananka i ... plakala ze juz koniec :-)
tyle dobrych wiesci, bo synio chory - od wczoraj kaszle a raczej "szczeka" przeokrutnie, kich, smarka a temperatura wciaz rosnie eh - jutro czeka nas pediatra, oby myszka tylko nie zachorowala.

reklama
hejka :)

my po urodzinowej i mprezce bez dzieciaków :) znaaaczy jedna taka mała w brzuchu z nami siedziała, ale jej się nie dało zostawić u babci :p
fajnie tak czasem bez małolatów posiedzieć :p ale dobrze że teraz już rodzinka w komplecie :p

MałaMi Paula
no choopy choopy mój D jeszcze przed ciążą umyślił sobie że Mati będzie i...jest hehe
ale akurat imię i mnie bardzo odpowiadało, więc problemu nie było :)
Lor Zamieniam się w wielkie kciuki, i ja i mała zaciskamy na maksa żeby wszystko dobrze było
Rozia no to już na własnym mieszkaniu..SUPER :) a jutro 21szy zleeeciało ;)
Katrina aaaj nooo 30 tydzień stuknął...i tak tydzień za tygodniem szybko leci, zaraz tulić będę córcię i będzie szał ciał ...dzieciaki rządzą:-p:-D
trzymam kciuki...byle do lata i wyglądu z fotki ;)
Lilu ale mieliście kupszatolową akcje :-D będzie co wspominać
a malutkiej bardzo mi szkoda :( umęczy się :(
Marysia buziak dla córci za skończone 5 miesięcy :***
Sylwia zdrówka dużo
Paula ja lubię bobo-test :) ujawnił mi cudne kreseczki i przy Matiku i teraz :)
Ilona jak tam weekend z mężulem, wykorzystany? :-p

Pozdrawiam wszystkich i miłej niedzieli życze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry