-Lorelain-
Fanka BB :)
Ilonka - to jest 5 i 2 dni więc poczatek 6 tygodnia
Katrina - ulala no niezła laska na tym zdjęciu
Lilu - własnie rozmawiałam z siostrą to narzekała że w sklepach macie wszystko wykupione
Roszpunka - jeszcze się rozrusza
Malami - nic nie mówiłaś że brałaś zastrzyki. Wbijasz się troche pod kątem czy prostopadle? bo mi lekarz jak tłumaczył to powiedział że pod kątek, a na ulotce z zastrzyków pisze prostopadle i teraz nie wiem jak wbijac.
Roza - no to teraz trzymam kciuki żeby Bianka postanowiła się ulotnić !
aha zapomnialam napisać że mam jeszcze zwiększoną dawkę kwasu foliowego
Katrina - ulala no niezła laska na tym zdjęciu
Lilu - własnie rozmawiałam z siostrą to narzekała że w sklepach macie wszystko wykupione

Roszpunka - jeszcze się rozrusza

Malami - nic nie mówiłaś że brałaś zastrzyki. Wbijasz się troche pod kątem czy prostopadle? bo mi lekarz jak tłumaczył to powiedział że pod kątek, a na ulotce z zastrzyków pisze prostopadle i teraz nie wiem jak wbijac.
Roza - no to teraz trzymam kciuki żeby Bianka postanowiła się ulotnić !
aha zapomnialam napisać że mam jeszcze zwiększoną dawkę kwasu foliowego
Ostatnia edycja:
Hmm jak ktoś może to proszę posłać smska do ńiej i sie z nami podzielić wiadomościami od niej 

ale biedactwo 3 dni nie mogła zrobić potem ja ubrałam w końcu sie udało nakarmilam a ta jak nie walnęła fontanny
Zwymiotowala wszystko i wiecie co była juz chyba tak wymęczona tymi trzema dniami wiercenia i niespania ze nawet sie nie obudziła biedulka ;(;(;(;(;(;( mam nadzieje ze juz żadnych rewelacji tego wieczora nie będzie