• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Obskoczylam grupe teraz tu.
LORI - wiem ze i tak bedziesz sie martwic ale 3mam kciuki i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze :-)
LILUU - pozostaje Wam puscic UK-owego lotka :-D
KATRINA - &&&&&
ROZIA - na porodowke marsz :P
SYLWIA - j.w
a moj starszy szkrab spi a mlodsza szaleje jak zwykle zreszta o tej porze -tak jak kiedy mieszkala sobie jeszcze pod serduszkiem mamy :happy: a jutro konczymy 5 miesiecy :-D

reklama
No i niestety Lilka dopiero zasnęła :-( Kurcze juz nie wiem co jej dolega noszę husiam i nie będzie spać tylko krzyczy albo przysnie na 5 min a potem sie obudzi i krzyka nadal ech ......biedne te maluszki

Dzień dobry dziewczynki :-)

Liluu a może spróbuj jakis masaż brzuszka ... Pełno na necie instrukcji jak to zrobić... Albo może ciepłe okłady na brzuszek?? Bo to może kolki są?? Biedne maleństwo, tak się męczy :-(

Dziewczynki mnie przez kilka dni może nie byc, bo dzis przeprowadzka,a nie wiem czy puścili nam sygnał na noym mieszkaniu... Także jeśli bedę miała chwilkę, to jeszcze dzis wpadnę, a jak nie, to dopiero w przyszłym tygodniu, bo musze jeszzce do UPC zadzwonic i nie wiem czy w poniedziałek nam uruchomią :-( Także jeśli Bianka postanowi wyjść, to dam znać Malejmi i Ilonce, żebyście kciuki trzymały za szybki i w miarę możliwości bezbolesny poród :-)

A tymczasem miłego weekendu :-)

Hejka kochane. Nadrobiłam Was wczoraj przed snem ale padłam jak kawka i nie zdążyłam odpisać.... Oczywiście pokopało mi się co było tu a co na g wiec za wiele nie będę się rozpisywać :D

na pewno Lori trzymam kciuki kochana!!! matko a ile tych zastrzyków masz sobie robić?

była mowa o imionach to wiem na pewno bo się pojawia w wielu postach hehehe :0) My imiona mamy juz wybrane :) oczywiście moze nam się jeszcze odwidzieć :) dziewczynka to Hania a chłopiec Tobiasz od wielu lat podobało mi sie imię Lena (moja siostra miała koleżankę o takim im a to kilka lat temu nie było popularne imię jak się bawiłam w dom moje lalki to były Leny) także Filip mi sie marzył nawet zaraziłam tą opcjia mojego brata i bratową którzy do końca nie wiedzieli co bedzie ale mają córę i jest Marta:)
dla dziewczynki podoba mi sie jeszcze Zosia a dla chłopca Igor, Antoś,Ignaś i meeeeeeeeeega Nikodem ale mój M w życiu na to nie pójdzie już próbowałam urabiać :) natomiast alergicznie reaguję na imię Bruno, Alan i Brajan a z dziewczynek to Maje mi się tez meega nie widza może za duzo ich

Heloł
Kobitki ja tak na szybko bo na weekend jedziemy na wies :-)

Rozia spokojnie poczekam :))))

Lori wbijałam prostopadle i ponizej pępka ale brzych siny jak cholera był grrrr

co do imienia to G wymyslił Oskar,Dorian,Alan albo FABRICE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba go pogieło już

Miłego dnia i buuuuziaki dla wszystkich :*:* :*
i miłego weekendu :-):-):-):-)

ja jak zwyklę nie mam czasu,niestety i dzisiaj w pracy jestem,jak sama wszystkiego nie dopilnuję to w poniedziałek cyrk mnie zastanie:szok:.życzę Moim Kochanym Paniom miłego weekendziku! serca009.gif

Wpadam na chwilkę:-)

My już większość rzeczy przewieźlismyt, teraz juz takie mniejsze rzeczy :-) No i niestety do wtorku będę odcięta od świata, bo dopiero we wtorek będzie technik,który nas podepnie :-( Także moje Panie, jeśli nie urodzę wczesniej, to "widzimy" się we wtorek dopiero :-( Buziaki dla wszystkich i dajcie znac jesli sylwia zacznie rodzić albo urodzi, co?? :-)

Ja jeszcze nie rodze i sie nie zapowiada ale we wtorek mam ktg to cos sie dowiem mniej wiecej co i jak bo w nocy mam czeste skurcze ale nic takiego co by sie na porod zblizalo .
Rozia a na ciebie liczymy no bo juz termin minal ale nawet nie wyjdzie jeszcze to ma czas tym bardziej jesli dobrze pamietam ty masz tak jak ja rozchwiane cykle.
A ja wczoraj lezalam caly dzien tak mnie chorobsko rozlozylo ;/

reklama
Lori nie martw sie bedzie dobrze napewno ja przy oliwce mialam takiego krwiaka ale pozniej juz bylo dobrze a przy tym maluszku np bylam na usg w 6,5 tc a okazalo sie ze to 5,2 tc i nie ma bijacego serduszka jeszzce balam sie jak diabli ale zaq tydzien juz bylo wiec napewno bedzie dobrze jak u ciebie widzial serduszko bijace

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry