• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś no wiem, wiem :-D ja nawet nie jestem w ciąży, a K sobie ubzdurał, że jak będziemy mieli kiedyś syna to będzie Czaruś i koniec kropka :szok: mam nadzieję, że mu przejdzie i jednak będzie Szymuś :-)

edit.:

Lori moja koleżanka też miała krwiaka we wczesnej ciąży... lekarz położył ją w szpitalu i po jakimś czasie wszystko wróciło do normy i ma piękną córeczkę
:-) w Twoim przypadku też na pewno tak będzie! :tak:

reklama
No i jestem... Ale padam.... A tu jeszcze trzeba pakować ...

Lori trzymam kciuki z całych sił,żeby teraz się udało i wszystko była dobrze :tak::tak::tak: W końcu musi być....

Martus nie mogę się doczekać :-) I pamiętam, ale nie miałam póki co kiedy sprawdzić... :-( Ale jak troszkę się ogarnę, to poszukam :-)

Dziewczynki co do Waszych klocuszków, to synek przyjaciół jak był mały to wyglądał jak mały ludzik michelin :-D:-D:-D A jak tylko zaczął być mobilny, to szybciutko schudł :-)

Pytałyście o zdjęcia... Póki co nie mam nawet kiedy zdjęcia brzuszka zrobić :-( A mieszkankiem się pochwalę, ale jak już będzie kuchnia skończona :-)

Teraz zmykam odpocząć, a później zabieram się za pakowanie, bo jutro przeprowadzka i to o 7:30...

witajcie

Lori - znam kilka dziewczyn, które tez miały krwiaka we wczesnej ciąży i bez problemu się wchłonął, tak, że nie stresuj się, tylko odpoczywaj duzo i nie przeciążaj organizmu.
Z tym, że te dziewczyny co znam (w tym moja siostra) z tej ciąży z krwiakiem na początku mają z tej ciąży synków.

Roszpunka - mój Kuba jak skończył 3-mce, to zaczął się problem z piciem mleka z butelki. Zaczęłam więc mu podawać kaszki, takie gęściejsze, łyżeczką. I to był strzał w dziesiątkę (zresztą u Alinki tez tak było). Mleko (kleik) z butli tylko na noc - tak ok. 24-tej i śpi do rana bez problemu. Pozostałe posiłki na gęsto podawane łyżeczką.
Teraz to juz prawie wszystko je, oprócz oczywiście smażonych rzeczy i alergennych, które wprowadzam po kolei po jednym nowym na raz.

Truskafffka - widzisz jak ten czas leci... zaraz będziesz tu rzadziej zaglądać, bo maluszek będzie Ci organizować czas.

Małami - lada tydzień poczujesz lokatora, nie stresuj się.

Viola - chyba bym taką babę ubiła normalnie. Współczuję Wam przejść z tymi znachorami. Może tutaj służba zdrowia nie jest rewelacyjna, ale za to podejście do pacjenta super! Zwłaszcza do tych najmłodszych pacjentów.

Liluu - czasami tak bywa, ze maluszek ma gorszy dzień. A może chce sie poprzytulkać do mamusi.

Nie pamiętam co komu jeszcze - zdrówka dla Was i dla dzieciaczków.

P.S chciałabym wyglądac tak przed latem....

Moja koleżanka po przygodach z krwiakiem urodziła córeczkę, jak już wspominałam, więc obalam regułę hihihi ;-)

Katrina to Ty na zdjęciu?

Lori głowa do góry, tym razem musi być dobrze.... moze nie jest łatwo na początku ale wierze ze bedzie tak czy siak OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak: trzymam za to kciuki !!!!!!!!!!! w 5 tyg i bijące serduszko ??????????????????????????????????????

Rozia ja sie w cale nie zdziwie jak TY zaczniesz nam rodzić - z tego przemęczenia :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: ale to kiedy juz tak na tip top mieszkanko bedzie gotowe ? do zamieszkania ??? JUZ ???????????????????

Katrina trzymam kciuki za dietkę ??? tzn piszesz ze byś chciała wyglądać jak na zdjęciu .. czyli rozumiem ze bierzesz sie za siebie tak ????????????

hmmmm i co ja mam wam pisać ??????? prawdę czy dla mojego dobra mam pisać co byście chciały usłyszeć ( a raczej przeczytać ) hih nie no żartuje , teraz juz śmiać mi sie z tego chce :laugh2::laugh2::laugh2:

Martuś :szok::szok::szok::szok::szok::szok: wierze w G ze sie do porodu opamięta z tym imieniem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: poza tym wierze ze TY mu to wybijesz z głowy szybko - zadziorna kobieto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Marysiu to czekam na focie :D
Lori :szok::szok: to tak was zasypało ?????????????? Małej widzę służy zimne powietrze :-D jak bedzie płakać to w wózek i przed drzwi :-D:-D:-D:-D:-D:-D zartuje oczywiśćie :-p:-p:-p:-p:-p

Lece moich chłopców kłaść spać ... bo ten wiekszy chłop wraca niedługo wiec trzeba sie przygotować :D

reklama
ilonko przeprowadzamy się jutro. W poniedziałek będziemy mieć montowana kuchnię, ale bedziemy musieli czekac jeszcze jakiś czas na fronty górnych szafek, bo są lakierowane. Za jakis tydzień powinni nam zamontować drzwi do łazienki i do pokoju Bianki i wtedy zadzwonimy, żeby nam listwy przypodłogowe zamontowali i później to już wtylko dekoracje :-) No i lustro do łazienki jeszcze musi Pan nam zrobić :-) No raczej się na zapowiada,żeby te wygibasy miały Bianke wykurzyć, także spoko spoko :-) Najważniejsze,że zdążyliśmy z przeprowadzką przed Bianką :-) Bo nawet jeśli zaczęłabym teraz rodzić, to wyjdę już do nowego mieszkania :-)\

A Ty mówisz, na bóstwo się robisz :rofl2: To miłego wieczorku Ci życzę :-)

Katrina skoro dop wakacji takj chcesz wyglądać, to zakładam,że nie ma aż tak dużo do zrzucenia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry