• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama coś takiego znalazłam na necie , nie wiem czy coś takiego by pasowało i zalezy na jaki rozmiar ::-p

COOL CLUB KOMPLET BODY CZAPKA TRUSKAWKA NOWE 62 (2956861594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

WYPRZEDAŻ!! śliczne body-rampersy z TRUSKAWKĄ 68 (2909803966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tu pare rozmiarów

Pajac BABALUNO roz 56/62 OKAZJA !!! (2941371165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CARTER'S PAJACYK TRUSKAWKA + CZAPECZKA R.56 CUDNY (2962955045) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CARTER'S PAJACYK ŚPIOSZKI TRUSKAWKA R.68 CUDNY (2963104882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardzo GRUBE śpioszki w truskawki 3-6 m Cieplutkie (2964347299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

szkoda ze wcześniej nie powiedziałas bo byłam na lumpie w sobotę i bym CI popatrzyła bo pewnie by tak coś było !!!!!!

aaa no własnie w sobote miałam wychodnę i pokupowałam Jasiowi takie piękne bluzeczki jak nowe za grosze dosłownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pare nawet takich wiekszych z myslą o wrześniu, tzn zeby było tego wiecej jak pójdzie do przedszkola :-D:-D:-D:-D:-D:-D Boże mój synuś idzie do przedszkola :-D:-D:-D:-D:-D:-D dla Pawcia tez sie znalazło pare ubranek :) normalnie kocham ten sklep bo taaaaaaaanio a ubrania jak ze sklepu, piękne czyste kolorowe :-D:-D:-D

reklama
No Rozi maluszek uparty ale za to moj ma to samo hehe u niej bedzie tydzien po terminie jak u mnie bedzie termin ciekawe czy zdecyduje sie wyjsc sama niunia czy bedzie wywolywanie hmmm
U mnie tez sypie od wczoraj ze swiata nie widac ehh

rozia ma dziś Urodzinki o ile dobrze pamietam :* Tort2.jpg najlepszego kochana :*

Witam poniedziałkowo.

Lilu
, zapytam o tą bakterię.

truskafka, malami, ja Maksia wymyśliłam parę lat temu i m na to przystał, więc jest Maksio:happy: A na Kajetana też się zgodził, choć niechętnie:-p

Lori, ja też wierzę i trzymam kciuki żeby było dobrze.:tak:

Viola, o mamo!!! Antoś stoi!! :-D Buziaczki dla dzielnego chłopalka!!:happy::happy::happy:

Dziama, jak już mowa o sesji, to mam nadzieję, że nasza dojdzie do skutku;-)

My jesteśmy już po pierwszej marcheweczce. Na początku mina była nietęga, ale i tak buźka się otwierała:-D Wrzucę później fotki na g, a teraz lecę się zająć marudką. Miłego dnia:happy:

Witam w mroźny dzionek :blink:

Dziama dzisiaj mam zamiar kupić test jak pojedziemy na zakupy (chyba, że stchurzę) to jutro rano zatestuję
:tak:
Czuję się w sumie OK- ani ciążowo, ani okresowo
:eek: Nie wiem czy to dobrze, czy źle? :sorry: Dziękuję, że pytasz :*

Sylwia ufffff co za ulga, że lepiej się czujesz
:tak: Masz już jakieś objawy przed porodowe? :confused:

Ilonko super, że wszystko OK u Ady
:tak: dziekujemy za info :* pozdrów ją jak będziesz jeszcze do Niej pisała ;-)
Oj mamuśka, rosną Ci dzieciaki, ani się obejrzysz, a Jaś będzie pierwszoklasistą
:cool2::-)

Martuś widziałam właśnie reklamę tych bodów z Lidla w TV
:tak: wyglądają fajnie, mam nadzieję, że na żywo również :-) Daj znać, czy kupiłaś ;-)

Rozia wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni :*

Miłego Dnia Babulce :*

reklama
Witam sie jeszcze przedpoludniem :-D

A to dlatego ze od rana wydzwania do mnie helth visitor :wściekła/y: Skubance zawsze se wybiorą czas jak mała nie spała od 3 do 5 :crazy: Myślałam ze teraz pośpie to nie ech.....

Nocka ogólnie nie najgorsza jedzenie co 2-3 h No i taa przerwa w spaniu ale za to teraz śpi :-D A ja poodkurzać nie mogę śmieci co nie miara na podłodze ale co ja poradzę nie bede dziecka budzić ;-)

Pozdrawiam was wszystkie

ps
Paula rób test choćby i teraz jestes juz po terminie @ więc spokojnie mozesz zrobić

Martusia teraz ty szalejesz :laugh2: Weszlaś na moje miejsce

Ilonka jak weekend z mezusiem minął ???

Sylwia i Rozia wasze lobuzy takie same uparta jak moja Lila ;)

Ada czekamy na wieści ;) Ilonko dzięki za info

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry