• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu toto to ja wiem hihi,,, ale znajomi mi coś mówiła ze trzeba jechać do urzędu miasta:szok: no nic pójdę do przedszkola i sie dowiem wszystkiego tak czy siak ,,,:-)

Paula uwierz .... nie dałybyśmy CI żyć .... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Lilu no wskoczyłąm na Twoje miejsce i powoli szaleństwo sie zaczyna hehehehehhe:-D

Dziama brzuch raz lepiej raz gorzej ,za to głowa daje czadu ,no i G od wczoraj ma jelitówke jak mnie złapie to go uduszę :wściekła/y:

Ilonka ,Paulus ...no byłam chciałam kupic ale bodziaki rozeszły sie jak świeże bułeczki :-(:no:

Roszpunka no u nas chyba Oskarek zostanie jednak :D :-D

Losiczko a Ty ............ szurasz Kochana? kurka cały czas mysle nat Twoim tematem

Rozia ja juz Ci wysłałam życzonka :*

no i jeszcze jedno czy długa podroz autem 12 h nie zaszkodzi mi?????????????????????/

Ilonko obys miała rację :*

Ilona wymolestowałam D i przelew poszedł :p daj znać jak dojdzie ;)
co do przedszkola, najlepiej będzie jak pójdziesz, powiedzą Ci od kiedy składać papiery-bo różnie bywa w różnych przedszkolach i dadzą podanie do wypełnienia ;)
u nas do żadnego urzędu nie trzeba było latać

MałaMi jazda sama w sobie raczej nie jest przeciwskazaniem, tylko mdłości może potęgować
tak mi się wydaje :p

u lekarza nic nie załatwiłam...bo chory:wściekła/y: znaczy...w sumie załatwiłam :p dogadałam się z położną i L4 będzie jutro na mnie czekać ;) zadzwonią kiedy mam się zgłosić po odbiór ;) więc w sumie dobrze jest
mała szaleje w brzuchu...dopomina się żebym ruszyła tyłeczek i poszła jej brata odebrać z przedszkola :p no to lecę....

My juz po spacerku ;) śliczna dziś pogoda była słoneczko cały dzień śnieg w połowie juz stopnial i zapowiadają dzisiaj -10*C :szok: Tutaj nigdy takiej niskiej temperatury nie było.
Paula :crazy: Lanie ci sie należy

Malami o to musisz zapytać swojego lekarza bo każdy jest inny niby nie zabraniają długich podróży ale musicie robić przerwy żeby nogi rozprostowac

Roszpunko bede wdzięczna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry