• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry

zaaaasssypało nas na maksa
dziś się byczę..taki jest plan :p
a jutro znów lecę pić glukozę bleeeeee

Biapl witaj po przerwie ;) buziak dla małego :*
Paula ??????
Ilona brawa dla Jasia :-) a za rok tak jak Viola pisze i Pawcio dorzuci cosik do laurek ;)
Sylwia czyli że poród rozszedł się po kościach hehe to czekamy dalej ;)

miłego dnia babulce ;)

reklama
witam Perełki,widziałm w wiadomościach że w Polsce nieżle sypnęło,ale Wam zazdroszczę!u mnie nawet w górach cieniutko...ach ta piękna polska zima!tylko bądzcie ostrożne na drogach! ja jak zwykle w pracy i brak czasu,wieczorkiem zaglądnę i wreszcie doczytam co u Was.buziaki dla wszystkich i wybaczcie że jest mnie tak mało.miłego dnia!

Dzien dobry - przepraszam ze wczoraj nie pisalam ale juz sil zabraklo.
PAULA - GDZIE TEN TESCIK Z DWOMA KRESECZKAMI KOBIETKO - CHCESZ NAS ZABIC NIEPEWNOSCIA ??????
ILONKO- to ja tez sie pochwale ze moj maluszek zrobil laurki dla dziadkow i prababci - wyklejal papierem kolorowym serduszka i kwiatuszki :) a w srodku zdjecia z siostrzyczka :)
SYLWIA , ROZIA - DO ATAKU :tak:
MALA MI - ja z Darkiem w brzuszku jezdzilam po 500 km i nic nam nie bylo
LORI - wspolczuje siniakow ale warto sie pomeczyc :-)
BIAPL - witaj na "nowo"

A u nas -u lekarza bylo mnostwo dzieci, smyk na szczescie na oskrzelach czysto, tempka spadla ale kaszel i katar mecza niemilosiernie. Poki co bez antybiotyku tylko syropki i inhalacje, za to m 39,7 i lezy jak zbity a dzis ksiadz. Malutka pokasluje ale nosek czysty i tempki tez nie ma- humorek jej dopisuje wiec mam nadzieje ze moje mleczko ja ochroni. Ja jakos sie 3mam glowa boli jak czort wiec jedyne co to apap i herbatki , stan podgoraczkowy wiec nie jest zle a ktos hulac musi :-D
uciekam na g i sprzatac przed koleda - milego dnia

Aaaaaaaaa mam test :-) teraz tylko czekam aż zachce mi się siurać :-p

Myślałam dzisiaj, że nie dodrapię samochodu, na szybach to normalnie były tafle lodu których za chiny nie dało się zedrzeć :szok:Epoka lodowcowa chyba się zaczyna :-D

Martuś czy Ty wiesz coś czego ja nie wiem i będziesz miała syna? ;-)
A w ogóle to wczoraj jak już leżeliśmy z K to mi mówi, że jego kolega będzie miał syneczka i będzie miał na imię Szymon, a ja mu mówię, że bardzo ładnie, a K do mnie, że Jemu też się bardzo podoba i tak nazwie syna swojego :eek: ja go pytam, co z jego Cezarym, a On że już mu się znudziło hahahaha :-D ufffff co za ulga :-p czyli idzie chłop moim tropem powoli :cool2:

Biapl właśnie przed chwilą odnalazłam aptekę, bo jestem u K i jeszcze nie bardzo kumam co tu gdzie jest :tak: miałam kupić w supermarkecie, który mamy pod nosem, ale zamknęli tam aptekę- france :angry: i musiałam tropić na osiedlu nową hahaha :-D

Truskafffka zmuszam pęcherz do produkcji narazie :-D

edit.:

Marysiu robię co mogę- piję ile wlezie i sikam za chwilę :-D:tak:
Dobrze, że u synka czysto na oskrzelach- to najważniejsze
:tak:

Violu,Kianek skonczyl w sobote14 tygodni;),a wiec 3 i pol miesiaca:)leci czas leci...nieublagalnie...truskafffko Wam tez Buziak i Marysiu Tobie i Maluszkom!!!!!!!!!!!!!!!!ja to mysle,ze nasze dziewczynki obie szybciej urodza,niz paulus ten test dzis kiedykolwiek zrobi...aKian znow sie przykryl pielucha;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry