• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no to ja się melduję ze śniadankiem w ręce .... nie chciało mi sie auta odśnieżać to Mati ma przedłużone święta i nie poszedł do przedszkola. Myślę że to nawet i dobrze bo cos kaszle :blink:

Roszpunka
- dwa razy musialam sprawdzić czy Ty na pewno pytasz o sylwestra :-D

Paula - nie smutaj się

Liluu - ale ten czas zasuwa jak nie wiem co :-p nawet nie pamiętam juz co robi dziecko na tym etapie :sorry2:

reklama
Witam i ja po długiej nieobecnosci ...

Lori super brzuchol :-) kciuki trzymam :tak:

Ilonka ,Losiczko ..zaraz pedze na pocztę ;) :-D
przepraszam ale nie doczytam Was tyle :((((
jutro mam wizyte ,waze 60 kg :wściekła/y: a Oskar sie wscieka
no i kupilismy mu limuzynę :-) tzn tescie ..... humor mi sie troche polepsza zobaczymy..........
wpadne pozniej :*
Pozdrawiam Wszystkie serdecznie :*:*;*

Witam poświątecznie w śnieżnym klimacie....
Lori- brzuszek sliczniutki i wcale nie taki mały ale co chcieć od takiej chudzinki. Kciukasy za wizytę.
Losiczka- a jak cioteczka się czuje? Fajnie tak miec gdzie wybyć na świeta i czuć sie dobrze po domowemu- teraz już z perspektywy osoby dorosłej tego brakuje mi w tym ze nie ma mamy... oj jak ja bym chciała miec do kogo tak wpadać.
Agnes- akcja mama wraca do pracy już niedługo-trzymam kciuki oj początki pewnie bedą nie łatwe ale dacie radę. Najważniejsze że jest gdzie wracać i jest z kim Olusia zostawić.
Truskawka GRATULACJE kochana bo nie miała okazji. Tobie zyczę szybkiego powrotu do formy a Amelci ślę tysiące buziaków i czekam na fotkę.
Paula- nie smutaj odliczaj czas do następnego spotkania :) a jakieś plany K usdzislił działaniami swymi??? umowę w końcu dostał o ile pamietam ;P
Rozia,Sylwia- Jak tam małe łobuziaki:)
Ada- witaj fajnie ze cię więcej. i brzuszkiem się chwal :)
Katka- jak sie masz słonko?
Marysia- jak nasza dzielna Anecia?
Małami- pokaz fure koniecznie. Jak sie czujesz?
Roszpunka- widzę że sie rozszalałaś szydełkowo- brawo świetne- najbardziej owca mi sie podoba

przepraszam za wszystkie o których zapomniałam ale wszystkie ściskam

Ilonko jak zdrowko ??
losiczko super ze na swieta mieliscie gdzie wybyc :)
agnes aj ta praca napewno na poczatku bedzie wam ciezko ale zaciskam kciuki :) &&
lori sliczny brzusio i kciuki za wizyte &&&
malami no czekam na fote fury :)
dziama super ze ejstes :)
katy jak tam u ciebie kochana ?? buziaki

A moje male spi a starsze ma katar ;/ ale Mariuszek pewnie niedlugo wstaNIE I DA MI POPALIC HEHE

Lori już się chwalę :-) IMG_2013.jpgIMG_2014.jpgIMG_2016.jpgIMG_2017.jpg

to jest wózek niemieckiej firmy hartan lekki i stelaż sie składa 1 ręką i zajmuje mało miejsca to dla nas ważne bo my duzo jezdzimy autem ,a gondola tez cała składana na płasko wiec to u nas na duzy plus

Załączniki

• IMG_2013.jpg
    IMG_2013.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_2014.jpg
    IMG_2014.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_2016.jpg
    IMG_2016.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_2017.jpg
    IMG_2017.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 56
Hej Babki Wielkanocne :-) ;-)

Roszpunko hahaha miałam to samo co Lori z Twoim pytaniem o Sylwestra
:-p zastanawiałam się, czy dobrze czytam :-D:-D:-D

Lori :* ale masz piękny brzusio
:tak: Za wizytę trzymam oczywiście kciuki i czekam na relację :-)

Martuś nareszcie jesteś :*
Poka, poka bryczkę
:tak:

Dziama umowę tą teraz ma do końca kwietnia, więc jakoś w tym miesiącu powinien dostać już nową na nieokreślony
:tak: Bylibyśmy bardzo zdziwieni gdyby jej nie dostał- jesteśmy dobrej myśli :tak: A co dalej? Czas pokaże ;-)
Ostatnio powiedział, że niedługo rozwiąże moje problemy z pracą, mam mu zaufać :tak: Więc cokolwiek ma to znaczyć, ufam i czekam :-D

Sylwia zdrówka dla Oliwki :*

U mnie śnieg w cale nie znika, jest go tyle, że mogę obdzielić wszystkie które by przypadkiem go nie miały
:-D Ale pogoda dzisiaj mimo wszystko przepiękna- aura zimowa co prawda, ale jak pięknie komponuje się ze słońcem, które puki co nie oszczędza promyków :tak::-)

Miłego Dzionka :*

edit.:

Martuś powiem Ci, że bryka bardzo mi się spodobała i co najlepsze przemawia do mnie jej kolor
:tak: Na prawdę super :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry