• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja już u mamy :-)

Ja to tam wole tutaj pisac, bo nie ogarniam na fb tego... Tu jest dla mnie bardziej czytelne to wszystko :-)

Pauluś no ja rozumiem,że jak ktos ma male, to wolałby wieksze piersi, ale ja mam akurat przesadnie duże i ciężko mi jest sobie coś kupić... Zwłaszcza sukienkę :-(

reklama
Ewirut cofnęłam się kilka stron,żeby nadrobić i widzę,że synek będzie miał na imię Bartuś, mój bratanek ma bartuś,ale od Bartłomieja, zastanawiali się czy dać bartłomiej czy Bartosz,ale stwierdzili,że woła się tak samo Bartek a bartłomiej ma swojego patrona a Bartosz to imię pochodne od Bartłomieja i został bartłomiej. Jest słodki ale jak każdy bartek niewartek :)
Mój mąż też niedługo wróci z pracy a przyszły tydzień ma urlop :)

Rózia dla mnie na poczatku fb to też była czarna magia, teraz jest już lepiej :)

Ostatnia edycja:
Rozia ja też wolę tutaj :-) też mam problem z ogarnięciem grupy na FB :rofl2:
Odkupię trochę od Ciebie :-p

Ewirut trzymam za słowo, że jutro zdjęcie karety się pojawi ;-)

Violu ja też słyszałam mało pochlebnych komentarzy na temat firmy Danone :baffled: i co najgorsze od osoby, która się na tym zna...
We wszystkich jogurtach, a przynajmniej w większości jest Bóg wie co, ale te które uważają się za najzdrowsze dla dzieci są najgorszym dziadostwem... Paranoja, a takie to dobre w smaku
:-p

Paula- jutro juz wstawie dzis byłam u koleżanki na pogaduszkach po poludniu , ado południa chcialam troche po siedziec z męzusiem , bo pózniej idzie do pracki i mi smutno samej:-(

Ja mam takie pytanie czy Ja rownież moglabym dolaczyc do was na fb ?

witam wieczorem

ja przed powrotem do pracy nadganiam wszystkie sprawy urzedowe, papierkowe bo jak w poniedziałek zacznę pracować to już będzie ciężko cokolwiek załatwić. więc przepraszam że się nie udzielam ale brak czasu. a wieczorami walczymy z Olem bo od kilku dni coś go brzuch męczył. może to te Danonki bo dostawał od kilku dni. dzisiaj już bez i póki co śpi. mam nadzieję że dzisiaj będzie spokojniejsza noc

mam nadzieję że wybaczycie że mnie nie ma. w poniedziałek za to w pracy nadrobię wszystko i będę częstym gościem.

Dobranoc

Hejka :-D

Rozia ja też chcę trochę :cool2: a co ..... Pauluś więc bedziesz musiała się ze mną podzielić :-D:-D:-D

Agnes zostaje wyyyybaczone i czekamy ;-):tak:

co do danonków to Paula ma rację :-(,lepiej dziecku budyń albo kisiel samemu ugotować :tak:..to samo jest ze wszystkimi płatkami :baffled: typy kulki czy oponki :shocked2:

ja dzis mam słonko tylko brak w cokolwiek sie ubrac aaaaaa hahahaha smiac mi sie chce cholera z tego !!!
ubranka na niedziele poszykowane ;-) a ja dalej na boso ide :wściekła/y:niezle prawda????
G rodzice beda juz w sobote i zostają do wtorku :baffled:

no i nie chce sie chwalić ale ........................ spójrzcie na mój suwaczek :-D
:-)
Miłego dnia baulinki moje kochane :*

ewirut wstawiaj wózek ;-)

reklama
U mnie mega słońce i upał :-) Zaraz spadam na balkon :-p

Martuś a pewnie, że się podzielę ;-)
A co do butów, to generalnie mogła byś iść boso, jak będzie ciepło, tylko nagrzany asfalt itd. mógłby palić się w stópki ;-):-)
W końcu chodzenie boso jest modne =====>
zakopower - pójdę boso - YouTube

LiLuu liczę na Ciebie :-)
Powodzenia na wizycie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry