• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z drugiej nocki z rzędu :baffled:

Martuś ten mój chrześniak to chłopak, nie dziewczynka
:-) ale nie zmienia to faktu, że bardzo trudno cokolwiek kupić :baffled:

Katrina Twój może faktycznie ma już taki charakter- anty lekarski
;-) myślę, że jedyne co Ci pozostało w takiej sytuacji to żyć nadzieją, że Mu się odmieni :tak:

LiLuu a coś Ty, gdzie tam wolne
:-p ciągnę nocki jak głupia, ale od czerwca będziemy mieli nową dziewczynę, bo właśnie jest na przyuczeniu (mam nadzieję, że w trakcie się nie rozmyśli) także powinno być luźniej ;-)

Ewirut mój ma tak samo, z grypą itp. to leci po L4, ale jak poważniejsze to się "obsrywa" z pójściem do lekarza
:eek:
Czekamy na foto wózka :-)

Miłego Dnia Laseczki :*
Ja pierwszą połowę prześpię, a drugą spędzę u kumpeli- o ile wstanę
:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Pauluś a wydawało mi sie ze napisałaś dla dziewczynki prezent :/ ,przepraszam skleroza ciążowa jest coraz większa :eek:

Rozia co za kiecke wyszukałaś poka poka ;) jak kupisz :-D:-D:-D no i własnie obawiam sie tego upału na Komunii zeby nie paść przypadkiem :baffled:

Agnes no wczoraj pochodziłam dłuzej i brzuch sie zbuntował wrrrr zobaczymy dziś co bedzie

ewirut chłop to jak ma 37 tempki to juz obłoznie chory hehehehehehhe:-D

u mnie dzis słonko :tak::-) a mnie boli głowa :/

wczoraj byłam dopiąć menu na ostatni guzik :tak: i zobaczymy jak to wszystko bedzie .....bede obserwowana bo byłego m rodzina bedzie i napewno ktos cos skomentuje :-(

Liluu jak sie sprawy maja dziś ?????

Katy cukiereczku???????? gdzie jestes????

Truskafffeczko masz racje dzieciaki to dobrze mają :D:D no i gwiazda daje Ci pospac fajnie :-) a prezent tez mysle ze mu sie spodoba ,bo te wszystkie inne ....no wiadomo to bedzie miłe wspomnienie ze był ze widział :-)

Losiczko jak sie czujesz??????????????????????????????????

Ilonko no ja nie wiem co temu Oskarowi prócz tych zawieszek narazie :sorry: moze tylko one a pozniej na zime czapa i szal hehehehe

kurcze zaczynam sie bac porodu :zawstydzona/y:

Dzień dobereczkek :* tutaj tez się witam serdecznie i słonecznie :) ja dzis od rana z jakims wielkim powerem :) aż żałuje ze w pracy jestem bo tak spożytkowałabym go na sprzątanie domu ;/ pewnie jutro jak mam wolne juz nie będzie mi sie chciało ;/ a muszę wysprzatać na tip top bo wizytacja teściowej hehehhe i nie tylko. Ja bedę wychodzić od moich rodziców a M od Nas (w sumie jedno podwórko) teściowie śpia u Nas a rodzinka ma dowóz autokarem wiec będą się pewnie jeszcze ogarniać poprawiać przebierać u nas więc wiecie inspekcja na całego :P
Małami- my jutro jedziemy dopinać salę na tip top menu ilość gości ipt- kochana nie przejmuj sie tym i tak wszystkim nie dogodzisz! Zawsze sie ktoś znajdzie któremu coś nie będzie pasić. Ja wyszłam z założenia że wesele ma być dla Nas przede wszystkim a gości tez mają tam być dla Nas a jak będę się chciała przejmować to tak jednemu jedzenie nie bedzie pasowało innemu zespół, jeszcze innemu miejsce siedzące itd i jednym słowem wesele do du...y z Komuniom podobnie kochana to ma być Uroczystość Szymona i na tym sie skup olej komentarze wszystkim nie dogodzisz.
Agnes- jak bym o moim M słyszała hipochondria na maxa na początku mnie to irytowało teraz przywykłam.
ewirut1 pochwal sie tuniczką? kiedy ta Komunia?

kurcze myslę o naszej Pamci!!! ciekawe co u niej
Paula- to koleżanki nie zniechęcajcie to może zostanie hehehehehe

edit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 11 dni

Ostatnia edycja:
Witam:-D

Paula-Jak bede umiała dodac zdjecie to wam pokaże, ale ja nie jestem za bardzo obeznana w tych sprawach:no::eek:

Malami
- wszystko bedzie dobrze, a ludzie i tak bede gadać, tego sie nie uniknie.

Ja jak poszlam na chorobowe jak zaszlam w ciaze , to na wiosce mówili , że mnie z pracy zwolnili, bo mój mąż sam jeżdzil:wściekła/y::szok: Ludzie to zawsze muszą wszytsko wiedzieć:baffled:

Dziama- tuniczka zwykla z biedronki taka ta kremowa z brązowymi gałazkami, a komunia 26 maja. Nawet nie wiecie jak bardzo m sie nie chce isc na tą komunie szok....

Ostatnia edycja:
u mnie kilku gosci 25jest na naszym weselu a 26 ida na komunie im to dopiero sie pewnie nie bedzie chcieć :) hehehhe a macie ja chociaż gdzies na miejscu czy dalej? w rodzince gdzieś nie da sie wymigać?

Własnie nie wypada nie isc , bo to mojego brata córcia i jeszcze w dodatku kawalek drogi od koscila jest impreza, ale bede dzielna i pojde :tak:nie da rady sie wymigać:no::no: A po za tym to byłoby nie fer wobec nich , bo oni zawsze sa u nas na kazdej imprezie wiec nie wypada nie isc!

Dziama noo to zeby wszystko było na ostatni guziczek :-D:-D juz nie moge sie doczekac jak bedziecie wyglądać :-):tak::-)
co do ludzi to gadaja i zawsze beda gadać ..taki gatun podły niektórych człeków :baffled:
tylko nie wiem jak ja dam radę :zawstydzona/y: w domu godzinke pochodze i kregosłup boli a co mowic o całym dniu:-(:-(

ewirut ja dzis łózeczko złozyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D zaczyna sie powoli wariacja ;-)

Malami - a Ja czekam z nosem w oknie na kuriera już zaczynam sie denerwowac:angry: A łożeczko bedziemy zamawiac na przyszly tydzien bo jeszcze nie zdecydowalismy które:laugh2: Ja dzieki bogu nie narzekam na kregoslup , ani na nic czuje sie swietnie:happy: jedyne co mi doskwiera to bardzo ciężko mi sie oddycha a tak to jest super:tak: a JAK TAM TORBA JUZ SPAKOWANA?

No kobietki bmw dla Bartusia juz w domu:-D Teraz musze czekac do jutra, aby mężus zlożył , bo dzis pracuje do 22 ma druga zmiane w tym tygodniu i jestem sama jak palec po poludniami:-(
Jest taki kolorek jak chciałam a reszta okaze sie jutro:happy::happy::tak:

reklama
Spędziłam miłe popołudnie u przyjaciółki :tak: Posiedziałyśmy na tarasie na słoneczku, pożarłyśmy lodów jak głupie hahaha :-D ale czasami trzeba się odchamić :-p

Martuś coś Ty, za co przepraszasz??
:szok: Przecież nic się nie stało ;-) Poprawiłam Cię tylko dlatego, że w razie gdyby któraś miała jakiś pomysł na prezent, to żeby wiedziała, że to chłopak jednak :-)

Dziama właśnie mówiłam wszystkim, że mają ją traktować jak jajko żeby jej nie zniechęcić
:laugh2: ale wygląda na to, że zostanie, bo jej się spodobało- na szczęście :tak:
Jak tam przed wielkim dniem?
:blink: A tak w ogóle przypomnij sklerotyczce jak duże weselisko robicie? :sorry:

Ewirut jak dajesz „odpowiedz” to tam jest taka emotka z drzewkiem, klikasz w nią i dodajesz zdjęcie, które masz zapisane na kompie i to właściwie tyle
:tak: Na pewno sobie poradzisz ;-)

Ponawiam pytanie o te tanie testy ciążowe :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry