P
Paula~
Gość
Witam z drugiej nocki z rzędu 
Martuś ten mój chrześniak to chłopak, nie dziewczynka :-) ale nie zmienia to faktu, że bardzo trudno cokolwiek kupić
Katrina Twój może faktycznie ma już taki charakter- anty lekarski ;-) myślę, że jedyne co Ci pozostało w takiej sytuacji to żyć nadzieją, że Mu się odmieni
LiLuu a coś Ty, gdzie tam wolne
ciągnę nocki jak głupia, ale od czerwca będziemy mieli nową dziewczynę, bo właśnie jest na przyuczeniu (mam nadzieję, że w trakcie się nie rozmyśli) także powinno być luźniej ;-)
Ewirut mój ma tak samo, z grypą itp. to leci po L4, ale jak poważniejsze to się "obsrywa" z pójściem do lekarza
Czekamy na foto wózka :-)
Miłego Dnia Laseczki :*
Ja pierwszą połowę prześpię, a drugą spędzę u kumpeli- o ile wstanę

Martuś ten mój chrześniak to chłopak, nie dziewczynka :-) ale nie zmienia to faktu, że bardzo trudno cokolwiek kupić

Katrina Twój może faktycznie ma już taki charakter- anty lekarski ;-) myślę, że jedyne co Ci pozostało w takiej sytuacji to żyć nadzieją, że Mu się odmieni

LiLuu a coś Ty, gdzie tam wolne
ciągnę nocki jak głupia, ale od czerwca będziemy mieli nową dziewczynę, bo właśnie jest na przyuczeniu (mam nadzieję, że w trakcie się nie rozmyśli) także powinno być luźniej ;-)Ewirut mój ma tak samo, z grypą itp. to leci po L4, ale jak poważniejsze to się "obsrywa" z pójściem do lekarza

Czekamy na foto wózka :-)
Miłego Dnia Laseczki :*
Ja pierwszą połowę prześpię, a drugą spędzę u kumpeli- o ile wstanę

moze tylko one a pozniej na zime czapa i szal hehehehe

Ludzie to zawsze muszą wszytsko wiedzieć
A łożeczko bedziemy zamawiac na przyszly tydzien bo jeszcze nie zdecydowalismy które
jedyne co mi doskwiera to bardzo ciężko mi sie oddycha a tak to jest super
A tak w ogóle przypomnij sklerotyczce jak duże weselisko robicie?