• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem jestem :tak:

Pauluś ja kupowałam zwykłe w aptece ....więc nie pomogę :sorry:,ale dziewczyny zamawiały na allegro ale które to nie pamiętam :eek:,a Ty dzis wolne?

mmmmmmmmmmmm i cos mi sie wydaje ze niektóre Panie trza kopnąć w tyłek zebytu sie pokazały :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Butów na Komunię nadal brak :szok: pojde na boso hahahahahah

dzis sniło mi sie ze urodziłam a nic nie było uprane ani spakowane :szok::szok:,wiec zaraz po niedzieli piore i prasuje :tak::tak::tak::tak:

ewirut ...gdzie tam torba spakowana :no:,jeszcze materaca nawet nie mam do łozeczka :rofl2:,bede szykowac wszystko po niedzieli bo ten tydzien to naprawdę zalatany

a dzis fryzjer jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-):-D

Buzialki

reklama
Dzień dobry :-)

Martuś Ty przynajmniej już masz sukienke, a ja na chrzciny nic... Tzn. znalazłam bluzkę w orsay'u i jak innej nie znajdę, to ja kupię.. Bo ja muszę mieć bluzkę i spódnicę,a w związku z moim barem mlecznym, muszę najpierw kupic cos na górę, a później dół dobiorę, bo z tym mały problem będzie :-)

Ja dziś do mamy na parę dni jadę, więc może mnie być mało, bo ma być ładna pogoda,więc będę spacerować i takie tam :-)

Miłego dnia :-)

Witam w przepiękny dzień :-)

Martuś dziękuję za interwencję na FB
;-) Ja na grupie na FB za bardzo się nie udzielam, bo K ma dostęp do mojego konta :-p Nie to, że coś przed nim ukrywam, ale nie musi wiedzieć o wszystkim o czym z Wami piszę :sorry: dlatego też pozostałam wierna forum- po to też dołączyłam, aby tutaj porozmawiać :-)
Kochana no właśnie, tylko te apteczne są trochę drogie, jak na robienie je kontrolnie przed laserem, dlatego chciałam namiary na te tanie- sprawdzone
:tak: ale może któras z dziewczyn, która uzywała ich zaglądnie do nas wreszcie :-p
Jak będę się tak naprawdę starała to zakupię porządne
:cool2:
Oj niestety nie mam wolnego, śmigam znowu na nockę
:baffled:
Jak się czujesz?
Mam nadzieję, że zobaczymy efekt fryzjera
:-)

Rozia miłego wypoczynku u mamy
:blink:

Jak ja Wam niektórym zazdroszczę tych sysków
:zawstydzona/y: bo u mnie to trzeba szukać z lupą hahaha :laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego Dnia :*

Witam kobietki:-D
Właśnie wróciłam z pogaduszek od koleżanki ;-)
Dzis złożyliśmy wózek jest świetny jestesmy bardzo zadowoleni wszystko jest takie jak na obrazku:tak::-D Już nie moge doczekac sie kiedy pójdziemy na pierwszy spacerek:happy:
A co tam u Was kobietki cisza tu ostatnio:-(

Witam :)
Marta wpadła z rana wszystkich opie....... wiec jestem hehe
Ewirut witaj chyba się nie znamy. Gratuluję fasolki i pochwal się wózeczkiem :)
Postaram się zaglądać częściej ale nie obiecuję bo czasu mało a pogoda spacerkowa. Antek uwielbia być na dworze.
liluś napisałam na fb odnośnie danonków.
Buziaki dla wszystkich.

reklama
ViolaPop- witam również serdecznie:-) Jutro wystawie zdjecie bo dzis nie zrobiłam zdjecia a jutro postaram sie wrzucic zdjecie:tak: Własnie skonczyłam prasować kolejn ature ciuszkow dla bobasa. I na dzis juz postanowiłam ze koniec , teraz czas na kąpiel i relaks:-D Jeszcze troszke i mezus z pracy wroci:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry