• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula ja normalnie wchodzę na fb:confused:

a z Lily to nie wiem okaże sie wyciągu dnia bo teraz niedawno zrobiła kupke ze sluzem ale to moze być kilka powodów albo soki(za dużo)albo leki albo ja cos zjadlam ( chicken burgery) wczoraj :cool: Tak ze zobaczymy co przyniesie reszta dnia zaraz skończę po glukoze do apteki bede jej z woda podawać.

reklama
LiLuu już działa, to wina administratora, błąd serwera ;-) odkąd modernizowali łącze na szybsze takie cuda się dzieją co chwile... 2 lata byłam bardzo zadowolona, a teraz coraz mniej... tzn. jak tylko jest problem baaaardzo szybko działają i go rozwiązują- więc tu nie mogę złego słowa powiedzieć ;-) szkoda tylko, że te błędy wyskakują ostatnio często :dry: Za to mogę kur.wow.ać ostro na ludzi którzy pracują na infolinii w Internetii :oo2: ich główna rada jak masz problem??- proszę zrestartować router buahahahahahahahaha :-D:-D:-D

Ewirut
Puzelek też ma wolne weekendy, święta itd. gorzej ze mną :no: ale już niedługo i będę szukała czegoś normalnego :-p

Katrina-a na co Kubuś mial szczepionke?
Paula-tak to jest juz teraz rzadko sie spotyka prace gdzie nie trzeba pracowac w weekend:dry: A powinno być tak , że weekend rzecz swieta:tak: Ale chyba na nocce spokój jest? a to na 12 godzin czy na 8 pracujesz:confused:

Ewirut zmiany 12-to godzinne :blink: Tak, na nockach zazwyczaj jest spokój (jeżeli nie ma imprez) ale to też nie za dobrze, bo spać się chce, a nie wolno :no: Także mimo, że pijani ludzie bywają upierdliwi, to już wolę jak coś się dzieje, nocka w tedy krótsza, bo reszta pracowników siedzi dotąd aż impreza się skończy... a jak jest spokój, to zwijają się o 22:00, czasami nawet o 20:00 i siedzę sama do rana :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry