• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

paula- ooooo to nie ciekawie jak po 12 godz na 8 godzin ciezko wytrzymac na nocce a co dopiero na 12 i jeszcze użerac sie z ludzmi:no: wspolczuje....
A jakiej pracy teraz szukasz:confused: Co bys chciala robic?

reklama
Katrina bidulek, ale pewnie już nie pamięta ;-)

Ewirut na razie nie szukam, bo nie wiem czy szukać u K, czy u mnie :no: myślałam nad jakimś biurem, albo biurem podróży, ale to się jeszcze zobaczy ;-) Puki co nie nastawiam się na nic konkretnego- zobaczymy co życie przyniesie :-p

Paula - wiesz to jest zaskakujące, ale taki maluch może co nieco pamiętać, tzn. - miesiąc temu miał poprzednie szczepienie (to było w środę), a w czwartek mieliśmy wizytę na ważenie i mierzenie Kubusia - jak weszliśmy do gabinetu, zobaczył obca panią i jeszcze mu ściągnęłam spodenki, to zaczął płakać - chyba sobie kojarzył, a dzis jak zobaczył tą sama siostrę co ostatnio go szczepiła, to tez tak coś chyba czuł pismo nosem... na szczęście następne szczepienie będzie dopiero między 4 a 5 rokiem życia.

Wiesz, to chyba jednak jest lepsze, miej stresujące dla dziecka :tak: Tak mi się wydaje... Mimo wszystko jednak jakoś pamiętają te Panie, które robią im "krzywdę" ;-)

Katrina- a teraz dobrze sie czuje ? zazwyczaj dzieci gorazkuja po szczepiokach a jak Twój KUbuś?:confused:
Paula-Ja polecam mieszkanie razem wtedy dwoje ludzi na prawde sie dociera i poznaje:tak: My przed ślubem mieszkalismy 5 lat razem ze soba, a juz po roku mieszkania mielismy swoje wszystko (kuchnie łazienke itp):tak::-D

reklama
Katrina - mam nadziej , ze dzis tez dobrze zniesie szczepionke , bo po co ma sie malenstwo meczyc...
LILuu - Jak tam sytuacja u Ciebie wyglada?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry