• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam babulce Piszę z hotelu Mąż na koncercie a ja uśpiłam Olka i mam czas dla was Nadgoniłam juz zaległości i teraz jestem na bieżąco z tym co u was U mnie znowu intensywny dzień Wyjechaliśmy rano do Łodzi Olek podróż zniósł ok Trochę pospał troszkę go zabawiłam i dal radę Zwiedziliśmy trochę Manufaktura fajne miejsce Poza tym miasto jak miasto Wieczorem miałam trochę przeprawy z Olem Nie wypił mi wcale mleka w dzien też malo jadł Do tego miał 15 min takiego darcia że masakra Dopiero jak dałam mu Ibum i posmarowałam dziąsełka się uspokoił Do tego rzęzi mu w nosku ale kataru brak Czoło tez ma cieple ale gorączki nie ma Chyba zęby jakieś nowe się szykują Teraz juz chyba 4 bo jakie inne Martwię się troszkę o niego A jutro podróż powrotna nas czeka Mam nadzieję że się nie rozchoruje
Co z ta nasza Pamelą Robila test?

hejka

melduję się, zalatana bo w sobotę chrzciny wyprawiamy, trochę załatwień, zakupów mamy
a w dzień jeszcze się włóczymy po wsi, korzystamy z pogody i miiitingi ze znajomymi urządzamy, żeby się dzieciarnia wybawiła w wakacje :p

ale podczytuję i w przyszłym tygodniu będzie mnie więcej :)

Truskafffka :-) Oby wam tylko pogoda dopisywała

agnes nic nie wiemy o Pameli bo sie jz nie pokazała
a co do Olka to witam w klubie mam to samo w domu bo teraz juz wiem a 100% ze to zęby dzisiaj to dopiero okazała kruszynka moja a do tego ma skok rozwojowy :szok: Heh ja to jz na rzesach chodzę
A co do pwrotu do domku hmmm kup nurofen i Tantum verde nam pomaga:tak:

katrina ,dziewczyno jestes wielka bardzo mi dzisiaj pomogła rozmowa z tobą

i teraz jak juz wiem ze to zeby to sie lepiej czuje

Liluu - bardzo się cieszę, że pomogłam, szkoda, że tak daleko mieszkasz (choć i tak najbliżej), bo byśmy się gdzieś z dzieckami mogły wybrać, super, że juz odkryłaś "źródło zła wszelkiego", które nęka Lilly.
Będzie dobrze!!!! Jak coś, to daj znać, zadzwonię i pogadamy!!! Bużka.

Ostatnia edycja:
Ewirut wiesz generalnie my już mamy wszystko, tzn. K ma, bo ma swoje mieszkanie, wyremontowane i urządzone niedawno, tak więc niczym nie trzeba się martwić :tak:
Ja zrobiłam pierwszy krok zwalniając się, teraz pora na Niego aby się wykazał ;-)

Witam dziewczyny:-)
U nas jakoś tak dziwnie pochmurno , ale nie pada i to jest najwazniejsze:tak:
Na razie pije kawusie i zaraz zmykam na ryneczek , bo dzis u nas jest i pozniej na zakupki do sklepu:tak:

A na obiadk dzis pierozki z jagodami:tak::-p
Zapraszam jesli , któras chetna:-):tak:

Dzień dobry :-)

Bianka w końcu wróciła do swojego rytmu wstawania :-)

Liluu no przynajmniej wiesz co dolega Niuńce :-) Miejmy nadzieję,że się szybko przebiją :-) U nas cisza w tym temacie :-)

Agnes może po podróży Olek taki rozstrojony ?? A dzis jak ??

No właśnie, ciekawe jak tam Pamela :-)

Ja zaraz robię kawkę i idziemy na ogródek :-)
\Bianka siedzi w leżaczku i powtarza w kółko mama :-) Szkodam,że nieświadomie, ale i tak to miłe :-) Aczkolwiek jak jest rozżalona i jest np. u mojego m na rękacha, to wtedy krzyczy mamamma :-) Więc może już powoli kojarzy :-)

Miłego dnia :-)

Witam sie z kawusią

dzisiejsza noc u nas super czyli Lilusia spała tylko raz obudziła sie z płaczem ale odrazu wzięła cycka i spała dalej do 5 i jak zaczęła cycka ciągnąć to skończyła o 9 :tak: Czyli wróciła moja Niunia do siebie ale dzisiaj jest zachrypnieta ;-)Do buźki nie patrzę narazie zaraz jej Tantum verde zapodam

Paula my tu wszystkie czekamy na ruch K :tak:

Rozia super ze Bianka juz "lepiej"

Ewirut baw sie dobrze ;-) Kurcze chce mi sie jagód :blink: Tutaj nie ma buuuuu

milego dnia kobietki

reklama
hejoo

lista z zakupami wręczona D..niech łowca idzie na polowanie po pracy:-p
a ja dziś robię fileta w zalewie, pierwszy raz, mam nadzieję ze pyszne będzie ;p
z teściówką pogadałam, mięcho będzie robić..oj fajnie że praca się rozkłada na kilka osób :)

Liluu biedulka, mam nadzieję że małą tylko te pierwsze zęby tak męczą. U Matika tak było, przy pierwszych jedynkach na rzęsach chodziłam. A potem kolejne zęby spokojnie wychodziły :)
Rozia hihi mati miał tak samo, mam nawet gdzieś filmik, taki mały brzdąc leży w łóżeczku już znudzony i od razu było mammmmmaamammmaaa śmiesznie tak :)
ale świadomie zaczął najpierw tata mówić, potem baba i na końcu mama łobuz jeden:blink:
z małej się śmiejemy jak ona rozżalona bo woła wtedy nnniiieee ninnniieee hihi

ide kawkę zrobić,
jeden brzdąc śpi, a drugi klei się do mnie...teraz chwile sam na sam ze sobą to tylko w wannie mam, a to i tak nie zawsze, bo młody czasem czatuje pod drzwiami i gada :baffled::-p

miłego dnia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry