• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Tak dziewczynki pierozki zrobione tylko ugotowac:tak: Ale to poczekam aż mąz bedzie wracal z pracy mam nadziej , że nnic im sie nie stanie jak postoja troche przykryte na stolnicy:confused:

A i jeszcze jedno, bedzie jeszcze drożdzówka z jagodami wlasnie ciacho rośnie:szok::-D
Ale mam dzis pawera:-D:szok::-)

Buziaki dla Was:-D

reklama
Ewirut :)

pierozki ze śmietanką najpierw a potem drozdzowka z kawusia :-D Mniam

tak podejda mnie sie tak zrobiło :-p Dlatego wiem i ciasto sie takie miękkie zrobiło fuj

info od malejmi:
"Hejka. Ja po ktg jak na razie ok wszystko,klade sie we wtorek do szpitala i zobacza kiedy ciecie. moze we wtorek, moze w czwartek a moze niedziela??? nie wiadomo, wiec w szpitaluy mnie nastresuja dodatkowo"

Liluu- Bartus od jakis dwuch dni juz nie jest aż tak bardzo aktywny jak przedtem, ale wyczytałam ,że to normalne w tych tygodniach, bo nie ma juz tyle miejsca. chcialabym juz za 2 tyg urodzic i miec to za soba :tak:
Rozia- dziekujemy za info:tak:

Liluu - wybacz, ale dopiero dzis wysłałam przesyłkę. Wczoraj byłam na poczcie, miałam wszystko przy sobie, ale załatwiałam parę rzeczy i wróciłam z powrotem z rzeczami dla Ciebie. Ale dzisiaj specjalnie poszlismy na spacer na pocztę i juz wysłane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry