• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam

aaaanooo my korzystamy z pogody, ogródka, basenu :)
dziś Matik wciągnął tatusia do basenu...a potem chłopaki wciągnęły mamusię :-p w ubraniu...a co tam haha
Melka wtedy grzecznie spała w wózku to jej nie wciągnęliśmy, ale wybije i jej godzina :-p
basenik nie duży ...a i tak daliśmy radę hihi

moja panna przeszła do łóżeczka z kołyski...i jej się pozmieniało:eek: jak smoka nie chciała...tak teraz zaczęła ssać..iii śpi na plecach!! szok jak dla mnie bo od ponad dwóch miesięcy tylko i wyłącznie na brzuchu w domu spała:-D aż mi dziwnie:-D

buziaki ślemy ;)

reklama
Dzień dobry :-)

U mnie dziś pogoda do d... :-( Ponuro i chyba zaraz będzie padać :-(

Liluuu a własnie się zastanawiałam czemu Cie wczoraj nie było :-)

Malami dziś mi napisała,że jakiś lekarza na obchodzie był zdziwiony,że z tym spojeniem do cc i teraz ordynator się zastanawia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jej lekarka póki co operuje, więc nie ma kto stanąć po jej stronie, ale czekamy na nią...

Miłego dnia :-)

Dzień dobry:-)

Rozia ja się czuję świetnie, nic tylko brzuszek rośnie:-) a na początku mega senność i zmęczenia, ale teraz mi to przeszło. Chociaż są dni że tylko bym leżała bo sił brak hihi:-)
A wasza malutka rośnie jak na drożdżach ehhh leci czas leci:happy: i widzę że z karmieniem córci nie masz kłopotu:-p

U nas też się ochłodziło:baffled:

Paula heh no postaram się, mam teraz więcej czasu i ciekawa jestem co tam u Was wszystkich:-)
Odliczasz do urlopu dni... macie już jakieś plany gdzie się wybierzecie??

hejo kochane wpadłam doczytać czy coś o Martuśce wiecej wiadomo.........................o i Róża widzę się pojawiła milusio:* dziewczynki ja wiem ze obiecalam wrócić ale jakoś mi nie idzie jak jestem tu z wami to bardzo się nakręcam ciążowo a nie służy mi to... póki co ma być bez spin chociaż z moimi cyklami to marnie... biorę się za ziółka na pewno nie zaszkodzą a kto wie może pomogą. Ma któraś doświadczenie z ziółkami ojca sroki? bo nie wiem czy mam je pić cały czas???? czy do owulki???

troszkę nadrabiam i cos nie widzę Lori??? ktoś coś wie???

Dziama:-) skąd ja to znam.. ja odpuściłam trochę forum, a później zaszłam w ciążę i sił na forum nie miałam:-)

Ziółka pij cały czas, do pozytywnego testu:-) czego życzę ci jak najszybciej.

Roza to super :-) A co do Bianki, to poki co pochłania wszystko :-) Na szczęście :-)
A Ty już 16 tygodni ??!!:szok: Przez to,że tak rzadko bywasz, to ten czas tak leci na tym Twoim suwaczku :-)

Dziama Lori na wakacjach jest :-) Pewnie sie odezwie jak wróci :-)
A u marty cisza... Wczoraj miała skurcze co 5 minut, ale jej przeszły... A teraz czeka co zdecydują w sprawie jej cc...

Rozia no zleciało:-) fajnie że mała nie sprawia kłopotu pod tym względem:tak: nasza Maja to dopiero dała nam popalić z nic niejedzeniem, nie życzę tego nikomu:happy: zresztą teraz tez taki bardziej niejadek jest.
A to Marta już w szpitalu:szok: o matko i córko to dopiero migiem zleciał czas:-)

no we wtorek poszła do szpitala, bo ma rozejście spojenia lonowego... I ma zaplanowane cc na 16 lipca, ale dzis pojawił sie jakis problem z ordynatorem,że sie waha z tym cc... Zobaczymy co bedzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry