• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu no wszyscy mi to w domu mówią :-p ale są osoby, których zwyczajnie nie stać na to aby kupić 2 pary okularów... :baffled:
Kurcze, to nadal z Lily taki niejadek? ... miałam nadzieję, że jest już OK.
Jeszcze chyba nie, albo mi nie mówi ;-) Wiesz na typowego Lasta jeszcze sporo czasu, tylko czy ja to wytrzymam? :-D

reklama
Paula- ale gdzieś zagranice się wybieracie?
Lilu- a może ząbki, upały dlatego mniej jada a pija Ci???? może to chwilowe
Truskawka- Amelię pooglądałam i się zakochałam śmieszka mała

edit kurka ciemnota jestem chciałam suwak wstawić i same jakieś linki mam suwaka nie widać :( pomocy sierocie społecznej

Ostatnia edycja:
Dziama tak :tak: K chce na Fuertaventurę (ja też), ale ceny są masakryczne puki co, także nie wiadomo czy jednak nie wylądujemy u jakichś arabusów znowu :-p
A co do suwaczka, to musisz wkleić odpowiedni kod... próbuj każdy po kolei kopiować :-) ja tak robiłam, aż się udało :-D

Róża - witam bo chyba nie mialysmy okazji sie przewitac;-):-) tak pierwsza dzidzia i wyprawka gotowa :tak: Teraz czekam z niecierpliwoscia aż przyhdzie na swiat:tak:

Przd chwila wrocilam polazilam troche po sklepach , ale nic ciekawego nie znalazlam:crazy:
Wyniki superasne:tak::-D
A jak wracalam do dou to u nas normalnie bylo 10 min oberwanie chmury:szok:

hejka
@ mnie nawiedziła i cieszę się:-p mogę zacząć brać tabletki, a z nimi wiadomo bezpieczniej..:-p
tylko czemu ta małpa czerwona taki dyskomfort musi powodować ehhh..

Roza ciekawa jestem kto tam w brzuszku wojuje :) i &&& trzymam żeby Maja spokojnie przyjęła pojawienie się nowego lokatora :) na usg połówkowe może ją weźcie, poogląda malucha :)
Mati przeżywał na usg jak słyszał serducho siostry, albo jak widział jak mała ziewa:-D te wszystkie pomiary go nie interesowały, ale wtedy sobie siedział i rysował

Dziama dziękuję :) &&&&&&&&&&&&&& żebyś też szyciutko się dorobiła takiego słodkiego małego terrorysty hihi

Paula ach zazdroszczę tych wakacji, jeszcze takich beztroskich, bez planowania pod kątem dzieci :p

pozdrawiam wszystkie ;)

Dziama jaki śliczny suwaczek :-)
A co do mojej pracy to, tak– odchodzę, pracuję do końca września
;-)Wszystko pomyślnie się rozwiązało, nawet nie przypuszczałam, że będzie tak pozytywnie- bardzo miło się zaskoczyłam :tak:

Truskafffka mówiąc nieskromnie, też trochę sobie zazdroszczę
:zawstydzona/y::sorry2:zastanawiam się tylko gdzie wylądujemy :-p:-D

Rozia
a się zdublowałyśmy na FB
:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry