• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ROZA - dziekuje malutka szybko rosnie i jest slodka, a z okularkami raz lepiej raz gorzej w takim sensie ze zaczyna sciagac coraz czesciej :no: ale moze jej to minie.
DZIAMUS - piekny suwaczek :) teraz czekamy na jakis rozowy albo niebieski :)

Hej:-)

Marysia no to super:-D miejmy nadzieję że malutka szybko przywyknie do okularków.

Paula no oczywiście że chcemy wiedzieć hihi:-p ciekawość by nas zżarła:-)

Truskaffka dobry pomysł z tym połówkowym, musze pomyśleć nad tym, tylko znając życie na pewno nie będzie chciała:baffled:

Kciuki za Martę, ale ją tam męczą ehhhh:baffled:

Dziama teraz suwaczki pięknie widać:-) ja też się namęczyłam aby wstawić ciążowy:sorry2:

Ewirut u nas leje od rana i się nie zapowiada na koniec:-( ciśnienie spadło i głowa boli buu.
Super że wszystko skompletowane, teraz tylko spokojnie czekać:-)

Lecę jeść trzecie śniadanko i do koleżanki na ploteczki:-)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie kobietki:-)

U nas znowu kraina deszczowców:wściekła/y:

Martuś duzo sile i wytrwałosci:tak: Jeszcze moment i bedziesz miala przy sobie swoje malenstwo :tak: Trzymam kciuki:-D
Róza- tyllko ze teraz czas sie tak bardzo dluzy im blizej tym bardziej juz bym chcaila miec to wszystko za soba i wkoncu juz tulic to swoje upragnione malenstwo i tak dlugo wyczekiwane:tak:
Paula - jak - tam w pracy ? U mnei ostatnio brak weny do pisania , ale u Ciebie chyba tez ? bo cos malo nas na tym forum:baffled:

Pozdrawiam wszytskie i kazda z osobna:-D Buziole milego dnia:-)

Witam dziewczynki

u nas tez jakieś załamanie pogody rano 12 stopni i pochmurno zobaczymy pózniej

ja dziś mam spotkanie z menago zobaczymy co wyjdzie z tej rozmowy w cztery oczy :confused: Powiem wam szczerze ze już mnie to wali :wściekła/y:

Roza przepraszam ze pytam ale co z Majką ? Nie chce rodzeństwa? I jak się czujesz?

dziama :) jak uregulujesz swoje cykle to i Fasolki się pojawi tylko poszukaj dobrego gina

rozia jak dziś Bianka ?

ewirut zawsze pod końeic się tak dluzy :(

marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

paula hop hop :P

zycze miłego dnia

dzien dobry :-)

u marty bez zmian...:-( jak cos bede wiedziec,to dam znac...

liluuu a dziekuje,wszystko ok:-) tylko p[o tym urlopie sie poprzestawiala i wstaje mi godzine wczesniej niz zwykle wstawala :-( aczkolwiek i tak nie jest zle :-) tylko mi sie zaczela strasznie rzucac przy zasypianiu i jak mi wstanie ok. 4:30 na jedzenie,to ja później przynajmniej przez godzine nie spie,bo czekam azusnie twardym snem,zeby ja przykryc,bop sie odkopuje...

zmykam na zakupy.

milego dnia

hejka

3 dni temu kupiliśmy basen na ogródek, bo lato u nas, że hej! Dawno już takiego nie było. Zatem ostatnie 2 dni spędziłam na pilnowaniu dzieci, bo do Alinki przyszedł kuzyn i kuzynka i chlapali się w basenie. Tak od rana do 17.30 miałam 4 dzieci i powiem Wam - dwójka mi wystarczy. Dzis idziemy na 14-tą na urodziny Alinki kolegi. Wreszcie posiedzę sobie z innymi mamami, zjemy jakieś dobre ciacho. I tak nam dzień minie, a jutro.... jedziemy na urodziny kolegi (zostajemy na noc, bo mąż stwierdził, że on jak zwykle będzie poszkodowany i nic nie wypije). Wpadnę wieczorkiem (jak mi nie zajmą kompa), a potem być może, że dopiero w niedzielę.

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluu - mój Kuba teraz je albo rano, albo wieczorem w ciagu dnia to tylko owoce, ryż na mleku, jogurty i pije sporo wody.

reklama
CC Martusi właśnie trwa !!!! :-)

A tak poza tym to HELLO :-)
U mnie pogoda dzisiaj do du.py :baffled:

Ewirut w pracy OK, szef na urlopie także luzik :-p

LiLuu jestem jestem, odsypiałam nockę ;-)

Buziole dla Wszystkich :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry