• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut pociesz sie tym ze w upale gorzej by Ci się po sklepach biegało :)
Rozia- no własnie na fb doczytałam kurka wymęczą ja tam.... Rozia jaki kolor tako macie? zadowolona jesteś z wózia który to model bo kol planuje kupić i nie wie czy sie zdecydować.
Róża- a jak Maja na rodzeństwo już ok?

reklama
Hello ;-)
Do mnie wczoraj późynm wieczorem dotarła burza i deszcz
:baffled: i tak dzisiaj pogoda średniacka... puki co zachmurzone i tylko +18’C. Mam nadzieję, że jednak po południu będzie słoneczko :tak:

Rozia dzięki za info od Martusi :*

Roza_ na pewno gdzieś pojedziemy, ale nie wiem gdzie
:no: K szuka jakiejś fajnej oferty, także ja odpuściłam i czekam :-p
A jak tam, wiesz już jakiej płci dzieciątko? Macie już jakieś imiona wybrane? :confused:

Ewirut daj znać jak wyniki
:tak:

Buziaczki dla wszystkich :*

edit.:

Ale się wczoraj wkurzyłam.... zakładając okulary rozpadły się na pół
:oo2: Używam ich właściwie tylko do kompa, poza tym są zamknięte w etui... nie mam ich nawet rok... Zawiozłam je dzisiaj do reklamacji, mają ją rozpatrzyć do 14 dni... Mam nadzieję, że mi je wymienią, bo nie dałam za nie 50zł :dry:

Słoneczko próbuje się przebić
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie - u nas tez pada - delikatnie ale pada wiec narazie nici ze spaceru, tylko po zakupy trzeba bujac sie autem.
MALA MI - na fb i tutaj tez &&&&&&&&&&&&&&&
ROZA - czas leci, dopier co widzialas dwie kreseczki :-)

Rozia no mam nadzieje że będzie dobrze:-) no ciekawa jestem co z zaplanowanym cc Marty.

Dziama Maja oswoiła się z tą myślą, ale o nic nie pyta, nic ją nie interesuje tak jakby tematu nie było. Za to zrobiła się niegrzeczna, pyskata:no: a może ja już jestem przewrażliwiona ehh

Paula nie wiemy kto tam mieszka:-) mój mąż jest bardzo ciekawy, po cichy liczy na syna choć do tego się nie przyznaje:-)
Okulary sie rozpadły??? ale pech, pewnie że reklamuj:tak:

Marysia heh leci czas nieubłaganie:-) jak malutka??
u nas słonko wyszło, ale temp pozostawia wiele do życzenia:baffled:

Ewirut pierwsze maleństwo?? końcówka już widzę i pewnie wyprawka skompletowana:-)

Witajcie Kochane!nadrobilam Was przed chwila z czytaniem,odpisac kazdej z osobna rady nie da:'( niestety,bo doba za krotka....Kian konczy pojutrze 9 miesiecy,no i 4 zabek juz mu sie pomalu wyzyna...od dzisiaj dokladnie za miesiac chrzciny,no i Rodzinka moja przylatuje,tzn.Mama,Brat z Zona...no a ja jeszcze kreacji nie mam...no i fryzjera tez musze odwiedzic niebawem,bom osiwiala...:'(a Kian probuje raczkowac,ale to jeszcze nie to;)Oczy musze w d...e miec;)
Ppzdrawiam Wazystkie i caluje goraco,choc u nas tylko 24°C :*

Roza a będziecie chcieli wiedzieć, czy raczej niespodzianka w dniu porodu? ;-)
Tak dosłownie rozpadły się- założyłam na nos i poczułam straszny luz, "zbieram" je z twarzy, a one centralnie w połowie pękły
:szok: Reklamuję, a co… zastanawia mnie tylko co miałby zrobić ktoś kto nie widzi bez okularów oddając je na 14 dni do reklamacji :huh:

Biapl super, że się odezwałaś
:tak: odwiedzaj nas częściej :*

LiLuu a to pech… ale ogólnie coś się dzieje z BB dzisiaj, bo przed chwilą chciałam wejść przez główny i mam jakiegoś „errora” musiałam bezpośrednio na forum z linka…
:tak:

reklama
Paula :) taka osoba musi mieć dwie pary okularów ;)

a ja wczoraj usilowalam Lily na sile dać wiecej jedzenia niż ona chce i skończyło się tym ze wszystko zwymiotowala :baffled:

I co ? K znalazł już coś ? Bo widzę ze już nie wiele czasu ma ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry