• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ewirut - weź sobie taka bardzo ciepła kąpiel, jeśli to już te bóle, to powinno się rozkręcić. Ale równie dobrze, to mogą być przepowiadające. Ja miałam takie w nocy z soboty na niedziele, po czym rano wróciłam do domu. W niedziele wieczorem znów się zaczęło, wzięłam No-spę, żeby spokojnie przespać, a w ciągu dnia w poniedziałek się rozkręciło i Kuba w poniedziałek już był z nami.

Hej,

my zaraz na działke wybywamy, ale musiałam wejśc sprawdzić jak tam evirut :-)

widze ze czekamy na jakieś wiadomości ... podekscytowana jestem jakbym to ja miała jechać rodzić :laugh2:

truskaffka - udanej pogody to Ci chyba życzyć nie musze :-p:-p ... w takim razie udanego odpoczynku

a wszystkim życzę miłego dnia :tak:

aha coś wiadomo jak tam małami?

Dzień dobry my w dwupaku jeszcze po 2 w nocy bole ustały, to sobie zasnełam , ale od rana znowu sie zaczeło. Nie wiem juz co o tym myslec czy to falszywy alarm czy przepowiadajace czy jak!!?? W kazdym bądz razie dzielnie czekam!!!

reklama
ewirut - bóle przepowiadające sa bardzo zbliżone do tych prawdziwych bóli zwiastujacych poród, róznią się tylko tym, że ich intensywność raczej nie narasta, poza tym wystarczy zmiana pozycji siedzenie czy leżenia i nie dokuczają. Jakby nie było masz już bliżej niż dalej. Trzymaj się dzielnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry