• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oj widze ze ewirut chyba tuli Bartusia ;)

edit
a co dzis takie pustki jakby w swieta :szok: O jejku juz dawno tak nie bylo ,piszcie cos bo normalnie nie ma co czytac :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ave wchodze po dłuższym niebyciu i z myslą ze gratolacje bedę składać a tu cisza Bartuś jeszcze w brzucholu mieszka??? No i Ada z Lori też już w zasadzie na wylocie łobaboga w szoku jestem! Róża już półmetek ....normalnie nie wierzę ile ja już tu z Wami jestem hehhehe

Ja weekend na wyjeździe niestety sama bo małż nie miał wolnego..... no ale 3 miejsce z konikiem na wystawie przywiezione więc nie jest źle ale 2 dni bez puzla to zdecydowanie za dużo...... dziś też jeszcze wolne ale od rana mnie czysciło chyba jakaś wirusówka...... ale już lepiej i mam nadzieję że nie wróci bo teraz 3 dni w pracy po 15h. Skończyłam 3 kompleciki szydełkowe czas za sukienkę się brać dla małej ślicznej Sofijki na jej ważny dzień

miałam dzisiaj do bani dzień .... najpierw ugryzła mnie osa w palec u nogi, a przez brzuch cieżko było mi cokolwiek zrobić. W kinie już myślałam że nam ktoś dziecko podrzucił :dry: .... bez kitu byłam przerazona :wściekła/y:

dziama - pozwolę sobie przekopiować z wrześniówek bo bezsensu pisac drugi raz to samo, zważywszy że mój mózg w tych upałach już chyba wyparował do reszty.

Aha nie wiedziałam czy jestem uczulona na ose bo ugryzła mnie pierwszy raz :sorry2: ... ale za to wiedziałam że jestem uczulona na jad mrówek więc obawy były.

"Koło mnie przyszedł facet z chłopcem na oko w wieku mojego syna. Dał mu popcorn i cole i powiedział żeby tam siedział i oglądał a pod koniec bajki do niego przyjdzie. Chłopiec powiedział OK natomiast mi szczena opadła i oczy miałam takie :szok:.
No nic spokojnie siedział całą bajke i corusz na mnie patrzył. Myślałam że to mój pokaźny brzuch go zainteresował.
Bajka się skończyła, ludzie wychodzą i "tatusia" nie ma. Chłopiec wstał i sie nas trzyma, zresztą ja bym go nie zostawiła bo nagle instynkt macierzyński działa. Plan miałam taki że wychodzimy z nim i na megafon będziemy ogłaszac że chłopiec jest z nami (kino w galerii handlowej). Wyszliśmy z sali kinowej i się pytam chłopczyka czy wie gdzie poszedł tata. Chłopczyk na to że on nie ma taty i jest sam :szok: Autentycznie byłam troche przerażona bo mam jakieś "szczęście" do podrzucania mi dzieci. Przeszliśmy korytarz, ubikacje i poza kinem znalazł się facet co go przyprowadził chyba z mamusią która nagle zrobiła sceną aktorską że jak to ten facet zostawił sam dziecko. Nawet juz nie mialam siły się złościć bo kamień z serca mi spadl.

z takich sytuacji to chyba wam kiedys opowiadałam jak moja durna gówniarska sąsiadka zostawiła mi niemowlaka nic nie mówiąc tzn poszła tylko po pieczywo pod klatke i ją wcieło. Mała oczywiście bez żadnych rzeczy bo przecież miało mamy nie być tylko 5 minut. Ubrania i pieluchy pół biedy. No ale czym nakarmić. Nakarmić jedno i drugie cyckiem? lecieć z dwójką (mąż w pracy) do apteki po jakieś mleko niewiedząc co to dziecko je, toleruje, a może jest uczulone i jeszcze się kłopotu narobi. Niektórzy ludzie to mają sieczkę zamiast mózgu."

reklama
hello kobitki...
a tu co tak cicho??? wszystkie na wakacjach???

u mni ok...grzeje od rana :-):-)
wczoraj doznalam szoku- minelo 15 tyg ciazy ..ja na wage a tu 8 kg wiecej..:-( a gdzie tu do konca.?? znowu bedzie z 20 a co tam:-)
dzis musze umowic sie na wizyte babaska poogladac..moze sie dowiem kto tam mieszka :-):-)
bo juz m ciekawy:-)
dzis mam wolne m w trasie wroci wieczorem..wiec czekam az laski wstana i mykam do mamy..

lori- na czym byliscie w kinie..bo my w weekend na smerfy sie wybieramy:-):-) co do os-to ja z tych uczulonych..i zaraz musze zastrzyki dostac:-( wiec omijam to cholerstwo

liluu-jak tam ksiezniczka??

ewirut - trzymam &&&..moze Bartus juz jest na swiecie??

dziama - ogladalam twoje prace ..jestem pod wrazeniem..

milego dnia...bede zagladac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry