• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bryyyy

lori dzieki za info ale cc przez malo wód pierwsze slysze no ale lekarze wiedza lepiej

a co do mamusi to jacie piernicze co za idiotka

A moja panna dobrze raz placze mniej raz wiecej ona juz tak po prostu ma

milego dnia

Dzień doberek :)
Lori- no niezła akcja- nieodpowiedzialność ludzka mnie powala czasem....
Joanna- a dziekuję :* teraz mam ambicję na uszycie sobie zasłon zobaczymy jak mi wyjdzie bo z szydełkiem to ja za pan brat od okolo 10 lat ale z maszyną ni huhu..... też jestem ciekawa co tam u ciebie w brzuszku pływa:)
Ewriut- meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega mocno trzymam kciuki
Lilu- czyżby córa miała charakterek mamusi:) a jak tam z Twoim powrotem do pracy wiadomo już cos

Dziama nio niestety moj charakterek ma :eek::laugh2:Teraz walczy ze skarpetka :-D

A powrot do pracyl najwczesniej w grudniu no chyba za moj znajdzie prace za godne pieniadze to zostane z Lilka a jak ne to P ma juz zapowiedziane wychowywanie złośnicy :-p

reklama
nadal cicho ciekawe co tam na froncie pododówkowym

ufffffffffffffff jak gorąco u was tez? a ja 3 dni w pracy po15h srednio fajnie w taką pogodę ale i tak jestem zdania że wolę plus 30 czy minus30 bylebym sucho miała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry