• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

chłopaki poszli na rower to ja sobie wreszscie w ciszy obejrzałam wiadomości i ległam na kanapie z kompem i zimnym okładem na nogach

dzisiaj jakiś mega upał, dosłownie zdychałam. Mnie ta działka strasznie ratuje, gdyby nie basen z letnią wodą to chyba bym się dzisiaj zapłakała.

też jestem ciekawa jak tam ewirut ... wierze że wszystko poszło dobrze i teraz dochodzi do siebie.

liluu - haha a to że taki szantaż emocjonalny na córe co by chłopa dobrze zmotywować? :-D;-)

moim zdaniem dobrze że zrobili cc :tak:

dziama - ja ambitnie chciałam coś szyć w ciąży zwłaszcza że teściowa była krawcową i zostawiła super sprzęt do szycia. No ale na słomianym zapale się skończyło .... jak zawsze :sorry::sorry::sorry: .... niemieckiego tez się miałam uczyć :sorry::sorry::sorry:

roszpunka - z tego co pamiętam to leciałam po mleko :confused2: .... dobrze że grzeczna była, bo jkaby mi się jeszcze cały dzień darła to chyba bym tą babe zabiła. Teraz po tych kilku latach czasami myślę o tej małej dziewczynce jak teraz wygląda.
Mamuśka niestety głubsza niż ustawa przewiduje a ta mała to taka fajna mądra dziewczynka (bylismy sąsiadami 2 lata).

reklama
witam i ja i się kajam ale u mnie ostatnio sajgon. niech ktoś wydłuzy dobe bo nie wyrabiam.

w pracy młyn. pacjentó pełno całe 8 godzi w biegu bo non stop mamy kolejkę. potem wracam do Olka i korzystamy z lata. on juz potem nie pozwala mi się oddalić. wieczorem nadrabiam zaległości domowe, pranie, prosowanie, gotowanie. za tydzien mamy weselę mojej kuzynki to jeszcze musiałąm biegać za kiecką, fryzjera umawiać kosmetyczkę. a co nalezy mi się po tym młynie co ostatnio u nas.

teraz nadrabiam co tu się działo. całuję każdą i błagam o wybaczenie

Hej,

Rozia - no pewnie że tęskniłyśmy :-):-):-)

nie mam żadnych wiadomości od ewirut :-( ... przed chwilą wysłałam jej smsa z pozdrowieniami od nas, mam nadzieje że wszystko poszło dobrze i tylko do siebie dochodzi.

reklama
Dzien dobryyyyy

kurcze ale jestem padnieta :no:Az normalnie sobie kawe kofeinowa zapodalam

kurcze Lori mam nadzieje ze odpisze ci co u nich

rozia no jak bym mogla nie tesknic :tak:Jak Bianka ?

buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry