• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut - ooo teściowa... temat rzeka, buziaki,

Liluu - no ja mam już na prawde problem, żeby tu zaglądnąć, moge to robić tylko wtedy gdy Kuba śpi i nie mam w tym czasie nic do zrobienia, bo mały jest juz bardzo mobilny i trzeba bardzo na niego uważać, nie da się usiąść przed kompem,

reklama
Rozia widze ze slodki wieczor mieliscie :-)

Dziendobry wszystkim

my nie spimy tradycyjnie po 6 :no: Spiaca jestem a tu sienie zanosi za drzemke w dzien bo musze w koncu posprzatac mieszkanie a moge to zrobic tylko jak lilka spi

Lori ? Roza? Paula? Dziama? Joanna? Agnes? Roszpunka? Ilonka? Valky?katy? Tyle pamietam ;-) I cala nie wymieniona reszta MELDOWAC sie !!!

milego dnia

dzień dobry :)

Liluu
tak mała dostaje małe co nieco, tyle że my nadal próbujemy smaki pojedyncze, lub w połączeniu z marchewką więc na razie małej nie gotuję, tylko słoiczki daję. Dziś na tapecie pierwszy raz brokuł, zobaczymy jak Melce podejdzie.
Ostatnio jadła morele z marchewką, i niestety chyba morele jej póki co nie podchodzą, bo takie wodniste, ze śluzem kupki robiła po nich.
Rozia mmmnnniaam ;-)

Miłego dnia kobietki..no i też licze że ekipa się ładnie zamelduje..

reklama
Rozia moja to juz druga drzemke ma wlasnie :-) Musialam ja uspic bo lewa noga wstala :baffled: Zobaczymy co teraz bedzie

lori oj cos mi sie zdaje ze te Lilki to tak maja ze same wyjsc nie chca :-D

Truskafffka moja z kupkami spoko tylko jej na skorze wszystko wylazi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry