• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Była pediatra, i nie mam dobrych wiesci Bartuś za mało wazy:-(Ma 3 tygodnie a przybrał na wadze tylko 400gr czyli waży 3400, lekarz mówi ze to za mało:-( I kolejna wizyte mamy za tydzień znowu przyjezdzaja go zwazyc. musze gdzies po czytac ile dziecko powinno przybywac tygodniowo. A nie mieryzła go tylko osłuchala,zobaczyła jak pupka czy nie ma odparzeń zbadała brzuszek i nózki. Tak po za waga jest wszystko ok.
Troche mnie martwi ta jego waga:-(

reklama
Witajcie - ja wczoraj nie dalam rady wejsc i sie przywitac bo mialam taka wszechogarniajaca niemoc ze cos strasznego - pierwszy raz w zyciu tak sie czulam wrrr
EWIRUT - moja myszka tez na poczatku powolutku przybierala i co tydz kontrolowalismy wageale po 2 m-cach sie rozpedzila i bylo juz ok :-D
LORI - nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&
LILUU - poszalalas z maskotkami :-D

Ewirut mam to samo z Lily tez malo przybiera na wadze
z tego co wiem to dziecko przybirac powinno 120 g tygodniowo to jest minimum wiec chyba dobrze nie martw sie tym wiem ze latwo powiedziec ale to nic nie pomoze

a my caly dzien poza domem bylismy nogi to i juz do d...y wchodza

dziękuję w imieniu Amelki :-)

Ewirut jeszcze z Bartusia niezły pudzian wyrośnie, zobaczysz ;)

my się dziś powłóczyliśmy po znajomych, fajnie dzień zleciał :)
Odwiedziliśmy koleżankę Melki- 3 miesiące starszą- i przy Niej moja gwiazda to spokojniutkie dzieciątko:-D Paulinka jest wszędzie..raczkuje, wstaje, skacze, buźka jej się śmieje cały czas..żywioł:-D

Liluu - sorki, że Ci nie odpisałam, ale ja juz teraz nie mam kiedy. W ciagu dnia na sekundę otworzyłam BB (i całe szczęście), bo o przepisie juz nie pamiętałam. Kuba mi się pionizuje w zastraszająco szybkim tempie. Cieszy mnie to, ale... niekoniecznie mój kręgosłup.

Nie wiem jak długo mój kręgosłup wytrzyma, Kubuś łapie mnie za palce u rąk i każe się prowadzać do balonów, które kopie. I tak łazimy za tymi skopanymi balonami. Gdy później próbuję sie wyprostować, to mam łzy w oczach.... oj niech juz szybko zaczyna sam śmigać.

Witam

my dzis nie spimy od 6 malutka wczoraj spedzila caly dżien na zakupach i spacerach padla nam po 18 bez jedzenia nawet jej ubrac nie zdarzylam po kapieli tak plakala ze jak ja przytulilam to od razu zasnela
Teraz jadla sniadanie kaszke z mlekiem i zwymiotowala czyli kaszki ma tam gdzie mialam je i ja :eek:

Lori co tam?

rozia wy jeszcze spicie ?

katrina nie szkodzi i dzieki za przepis :tak:Buziole dla dreptaka

milego dnia wszystkim

meldowac sie dziewczyny

Dzień dobry :-)

liluu my dzis na szczepieniu byłyśmy, także już nie śpimy... Tzn. Bianka teraz śpi... Troszku płaczu było, bo oczywiście śpiaca była i przy badaniu już był płacz... Na szczęście po ukłuciu szybko sie uspokoiła :-) No i waży 8470 :-) Klocek:-) Przy wzroście 68cm :-) No i powoli bedziemy przechodzic na butlę :-) Pani doktor powiedziała,że mam się nie martwić tymi przewrotami na brzuszek :-) Mamy jej podawac omegamed na rzwój mózgu:-) Albo łyżkę oleju rzepakowego z pierwszego tłoczenia :-)

I to chyba tyle :-)

miłego dnia :-)

reklama
Rozia jedego czego ci zazdroszcze to waga Bianki:tak:
no ale mojamjest tak ruchliwa że 5 minut nie usiedzi ciagle skacze,wstaje,obraca sie wspina sie po mnie :eek::-DMale adhd :laugh2:
Super że jednak te obroty to nic niepokojacego a zamiast oleju rzepakowego polecam olive z olivek extra vergin lepszy sklad ze tak powiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry