• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No dodtej pory dawałam jej oliwę z oliwek, ale powiedziała mi pielęgniarka,że lej rzepakowy lub lniany mam dawać, bo tam sę te kwasy omega :-)

No moja taka ruchliwa nie jest...

reklama
Teraz poczytalam i faktycznie masz racje olej rzepakowy jest o wiele zdrowszy od oliwy ale u nas go nie ma :( za to oliwa jet w tysiacu roznych rodzaji

100 at dla Bianki z oazji 7 mieiecy :tak:

hejka :)

deszczowo u nas, wzięłyśmy się za porządki i chata lśni :p
żurek się robi :p
pranie też :p
hehe lubię jak samo się wszystko robi :-D

ja zaraz z kawką zasiądę, mała w łóżeczku śpiewa, bryka...jak się zmęczy to pójdzie spać :p

Rozia mmmmuuuuuułłłłaaa dla Bianki:-) już 7 miesięcy Wasz cud jest na świecie...ach jak zleciało
Lor tulę.. trzymaj się jeszcze trochę
Liluu no to właśnie Lily mi przypomina Paulinkę wczorajszą, mała też z wagą tak sobie, 7500 waży - 8 miesięcy, ale to taka żyła, wszędzie jej pełno więc nie ma szans żeby przybierała. Apetyt dopisuje i to najważniejsze ;)

Właśnie dałam pierwszy raz Biance mleko modyfikowane ... Piła bez problemu :-) Zobaczymy czy będzie wszystko ok :-) Czyli zaczynamy powolne odstawianie od piersi małego gryzonia ;-)

reklama
Hej babeczki u nas dzis pogoda super , a na obiadek mielone z ziemniaczkami!
Bartuś dzis coś nie spokojny cale poludnie , do piero teraz zasna i chyba trche sobie po spi , bo biedaczek sie wymeczył.
Ogolnie to mam dzis ciezki dzien bardzo pokłucilam sie z tesciowa , ale to żadna nowsc i jeszcze przez nia z mezem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Milego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry