truskafffka
Fanka BB :)
Witamy i my niedzielnie leniwie 
pada więc dziś kanapowo u nas
Rozia no dokładnie, Melka też tak ma..w jednym momencie szaleje, bryka hihra się..a po 10 minutach śpi
Ona wysyła delikatne sygnały że już czas na drzemkę -np pociągnie się za uszko, potrze oczko.. Mati miał tak samo
a czasem to aż się śmieje, bo mała zanim zaśnie potrafi tak szaleć w łóżeczku że niemal je rozniesie, a zaraz się wycisza i śpi
Nagrałam ostatnio filmik, to wam pokaże jak zgram
Liluu no maluchy z przemęczenia potrafią niezłego sajgonu narobić
Marysia haha nie rozpędzaj się
tabletki czuwają żeby kolejnej latorośli nie było 
zdrówka dla Ciebie
u nas z kolei za trzy tygodnie Mati kończy 6 lat...i też w szoku jesteśmy ...
Roza powodzenia jutro
u nas ostatni rok spokoju...
Lor 38 tygodni... jeszcze trochę cierpliwości, teoretycznie mała ma jeszcze spokojnie dwa tygodnie, choć wiem jak bardzo chciałabyś mieć Lilkę po drugiej stronie i mam nadzieję że córcia nie będzie trenowała Twojej cierpliwości do końca..
pada więc dziś kanapowo u nas
Rozia no dokładnie, Melka też tak ma..w jednym momencie szaleje, bryka hihra się..a po 10 minutach śpi
Ona wysyła delikatne sygnały że już czas na drzemkę -np pociągnie się za uszko, potrze oczko.. Mati miał tak samo
a czasem to aż się śmieje, bo mała zanim zaśnie potrafi tak szaleć w łóżeczku że niemal je rozniesie, a zaraz się wycisza i śpi
Nagrałam ostatnio filmik, to wam pokaże jak zgram
Liluu no maluchy z przemęczenia potrafią niezłego sajgonu narobić

Marysia haha nie rozpędzaj się
zdrówka dla Ciebie
u nas z kolei za trzy tygodnie Mati kończy 6 lat...i też w szoku jesteśmy ...
Roza powodzenia jutro
u nas ostatni rok spokoju...
Lor 38 tygodni... jeszcze trochę cierpliwości, teoretycznie mała ma jeszcze spokojnie dwa tygodnie, choć wiem jak bardzo chciałabyś mieć Lilkę po drugiej stronie i mam nadzieję że córcia nie będzie trenowała Twojej cierpliwości do końca..
Ostatnia edycja:

A wazyla 3850