• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry:-)

Paula zgodnie z prawem mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji i skuteczne powiadomienie Cię. I jęsli powiadamiają Cie listownie, to liczy się dzień dostaeczenia listu, a nie dzień nadania. Po tym terminie, czyli dnia 15 reklamacja jest automatycznie rozpatrzona pozytywnie bez względu na to jaką oni decyzję wcześniej podjęli. Czyli generalnie mogą Ci skoczyć :-) To tak na przyszłość ;-) Miłego pobytu u K :-)

A reszcie miłego dnia :-)

reklama
Witam

paula to nie firma vission expres czy jak sie to pisze :-p Tylko kraj niestety bo tutaj bylo by to nie do pomyslenia nawet takie potraktowanie klienta tutaj buty rozpadly mi sie juz po okresie gwaracji ale poszlam do sklepu i mowie im ze owszem jest juz po gwarancji ale buty zalozylam dopiero drugi raz dostalam mozliwosc wybrania sobie dowolnego produktu nie koniecznie butow w cenie wyzszej niz mnie kosztowaly te rozwalone. A w pl by mi powiedzieli nawet na gwarancji ze mam nogi koslawe :/

rozia co teraz dziergasz ?

lori ?

katrina a co to robilas ?

milego dnia

Liluu wlaczę od kilu dni z taką czapką
Tłumaczenia Truscaveczki: Cheri Hat by Jennie Harrell
ale cały czas mi nie wychodzi tak jak chcę i pruję ... Ale to też dlatego,że nie miałam włóczki. Dziś spróbuję jeszcze raz skończyć tą czapkę i będę później robić sówkę :-)

Liluu pl powoli się zmienia i teraz już nie ma aż tak źle, bo ja też różne rzeczy reklamuję i tylko w jednym przypadku musiałam Pani powiedziec jakie jest prawo, jak reklamowałam buty i mi Pani powiedziała,że ozdoby nie podlegaja reklamacji ... To jej grzecznie wytłumaczyłam, że to że Oni tak sobie piszą ma się nijak do prawa, bo jeśli uszkodzona ozdoba uniemożliwia chodzenie w butach, to reklamację muszą mi przyjąć :-) I wiem co mówię, bo w pracy miałam dość często doczynienia z reklamacjami ;-)

Rozia ciesze sie ale jednak pl duzo jeszcze brakuje ;-) PrYkro to mowic ale tak jest
slyszlas ostatnio o aferze sokołowa ? Z blogerrem? Tutaj mielismy podobna sprawe ale tu do jakiegos gotowego dania dodano konine a na op. Bylo ze jest wolowina i firma zaplacila duze odszkodowanie ludziom ktorzy ich pozwali plus przeprosili publicznie za to a w pl kaze sie placic holendarne odszkodowanie za to ze chlopak powiedzial prawde !!!!! Tutaj uzywa sie konkretnych nazw konkurencyjnych firm ktorej produkty sa reklamowane i nikt nie placi odszkodowania za obraze wizerunku bo to jest chore !!!

taka czapke widzialam na you tube tyle ze po angielsku a ty nie chcesz sie tak uczyc a szkoda bo duzo jest pokazowek ;)

No ilonka wysłała mi po ang i z tego filmiku będę robić :-) Spróbuje przynajmniej :-) Jak cos będziesz mieć to podsyłaj :-) Będę próbować ;-)
A o tym sokołowie cos mi się tam obiło, ale nie pamiętam jak to się skończyło :-)

Rozia sprawa w toku :( sokolow chce 250 tys odszkodowania to karygodne co oni dodaja do jedzenia i jeszczesa obrazeni ze sie prawde powie

jak cos to pisz pomoge ale to naprawde latwe nauczyc sie po angielsku

marysiu ech ta jesien :(

hejka :)

Meldujemy się...jakoś chłodno się zrobiło, ale czekam do jutra bo ponoć jeszcze ostatnie podrygi lata nas czekają :p

mała w łóżeczku się wycisza, Matik w przedszkolu, D w pracy...a ja relaksik kanapowy z kawką:-p

Jeszcze mam pytanie o gluten znowu:-D
zaczynam młodej dziś dodawać kaszki manny do zupki, pytanie czy codziennie i jak długo mam ja tak testować? kiedy będę mogła dać np biszkopcika do deserku, czy chrupka kukurydzianego? Oczywiście zakładając że wszystko będzie oki

witam i ja..

moj pierwszaczek wrocil ze szkoly..
i tak sie zmeczyla ze sie polozyla na drzemke:-):-) jednak szkola wykancza:-) nawet nie miala sily powiedziec co i jak..jedyne co uslyszelismy to ze dobrze jest :-):-)
chyba w szoku jest bo to jednak nie przedszkole..

Lilu - jak tam corcia..?

Rozia - jestem pelna podziwu ze dajesz rade..i ta czapka fajna..chyba tez sprobuje..:-):-)

Marysiu- mamy ten sam plan dnia na dzis:-) u nas tez zimno..slonce jest..ale wiatr taki ze malo lepka nie urwie:-)

Truskaffka- ja nie pomoge:-) niedlugo was bede meczyc..bo nie pamietam co kiedy sie podaje:-):-)

reklama
Truskafffka gluten wprowadza sie przez dwa miesiace
ja podawalam wlasnie biszkopta zamiast kaszki bo u nas jej nie moglam kupic
chruka kukurydzuana nie zawiera glutenu mozesz jej juz podac, tylko musisz trzymac :-p

Joasiu dziekuje Lilunia nie najgorzej ,wyrobila sie sie laska :-DTylko teraz ciagle sie po mnie wspina :-p I po calym dniu czuje sie jakbym szychta zrobila

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry