• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziś Bianka postanowiła nam zadośćuczynić za wczorajszą lewą nogę i na karmienie wstała o 7 dopiero, a później poszła spać i wstałyśmy o 9:30, czyli jak za starych dobrych czasów ;-)

Lori a ja waruję przy telefonie, a tu nic... Weź no rozmów się z ta twoją córa porządnie ;-) Ale widzę,że nasze forumowe dziewczyny uparte :-) Moja przyszła 10 dni po terminie :-)

ewirut każde dziecko powinno iśc na usg bioderek dwa razy. Raz w wieku 6 tygodni, a drugi raz 5-6 miesiąc. Zapytaj lekarkę, bo u nas np. długie terminy były i my w końcu prywatnie poszliśmy ;-)

Dzien dobry ja na nogach juz od 5.50 :szok: juz nie pamietam kmiedy ostatnio wstawalam wczesniej niz 8-9 :no: mlodego musialam wyprawic do zerowki a mysza sie chyba zbuntowala i postanowila jeszcze wczesniej wstac eh - chyba tez chciala juz do przedszkola z tesknoty za bratem :-D
LORI - czekamy
ROSZPUNKO - mam etet i czeka na mnie do 17 marca bo wtedy wracam :-)

reklama
Witam z pracy :baffled:

Jak tam nasze przedszkolaki i uczniowie? :-)

Kurcze, 11 lipca złożyłam reklamację na okulary, które pękły mi z niewiadomych przyczyn i wyobraźcie sobie, że dopiero wczoraj ktoś się dodupił, że łatwiej będzie dać mi nowe :huh: cudowne Vission Express... nawkurzałam się trochę, bo ileż można czekać na przyznanie reklamacji, a później na naprawę bądź wymianę okularów :confused: prawnie w sumie mają na wszystko miesiąc, no ale cóż... najwyraźniej mają prawo w dupce
:tak: wczoraj zrobiłam tam dym i tym sposobem mam nowe hahaha :-p ale to już moje ostatnie okulary z tej firmy :angry: no chyba, że znowu się zepsują na gwarancji- odpukać w niemalowane :-p

Jutro jadę do Puzla hurrraaaa :-) wczoraj byliśmy na tym Beer festival w Chorzowie i powiem Wam, że całkiem fajna imprezka :tak: ale niestety nie doczekaliśmy do kabaretu (Młodych Panów), bo tata dzisiaj an rano do pracy, to trzeba było wracać- K niepocieszony, że nie mógł ich zobaczyć
;-)

Lori hop hop, przywołuję Liliankę do porządku aby już wychodziła do nas ;-)

Buziaczki dla wszystkich Babulców i dzieciaczków :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry