• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)

Rozia
tak, tak wiem
:tak: ale oni mieli to w dupce, gdyby mi nie dali wczoraj tych okularów to bym im zrobiła manianę... Po 14 dniach- OK, rozpatrzyli pozytywnie dla mnie, ale to było 29.07, a ja dopiero wczoraj dostałam okulary, a też powinnam je dostać do 14 dni :rofl2: Nie chce mi się już nawet na nich denerwować, szkoda nerwów...
Dziękuję :*
Fajna czapula, jak uda Ci się wydziergać, to pochwal się
:tak:

LiLuu no co prawda to prawda...
:tak: mojej cioci rozdwoił się obcas w butach z Ryłko, to Jej powiedzieli, że go odarła sama... tylko, że obcas nie jest okopany, czy obdarty, a najnormalniej rozdwojony, tak jakby drzewo się rozpulchniło :oo2:Reklamacji oczywiście nie przyjęli, mogła by to ruszyć sądownie, ale więcej by Ją to kosztowało niż te buty... Taki mamy chory kraj, który pozwala na takie traktowanie konsumenta- niestety :huh:

Tutaj pogoda nawet ładna, tzn. słonecznie, ale też wietrznie
:tak: w każdym razie lepsze to niż ta ulewa która była w nocy i nad ranem :szok:

Miłego Dzionka :*

reklama
Dziewczynki przede wszystkim jak macie rozpatrzoną negatywnie reklamację, to patrzcie kto się pod tym podpisał. Czy rzeczywiście był to rzeczoznawca. Bo najczęściej nie jest to rzeczoznawca, tylko pracownik sklepu ;-) A wtedy wystarczy raban zrobić ;-) I wcale nie trzeba do sądu iść tylko zgłaszasz sprawę do Rzecznika Praw konsumentów :-)

Joanna próbuj próbuj, bo nie jest tak najgorzej :-) Co prawda ja się teraz męczę z tą jedna czapką, ale może dlatego,że tu nikt nie pokazuje, tylko jest napisane i tak kiepsko mi idzie :-)

Rozia ciocia była u Rzecznika Praw Konsumentów i właśnie on powiedział, że jedyne co można zrobić w tym akurat przypadku to wnieść sprawę na drogę sądową :tak: W ogóle jak poszła do sklepu, to mieli pełno segregatorów z reklamacjami, które tylko sobie zalegają i nikt nawet tego nie rozpatruje.... Ryłko, kolejna "porządna" firma... albo to wina kraju, jak pisała LiLuu- sama już nie wiem czego, ale to jest parodia :tak:
Moją reklamację na szczęście pozytywnie rozpatrzyli i mogłam sobie wybrać nowe okulary, ale trwało to i trwało :-p
A zepsute okulary oczywiście nigdzie nie pojechały, podejrzewam także, że nikt nawet nie spojrzał na to co się z nimi stało (poza Panią odbierającą reklamację) :rofl2:
Straszne to wszystko jest :crazy:
A z tym czy uznają reklamację, czy nie to jest temat rzeka, bo oni mają tyle kruczków, że głowa mała :szok:
Lepiej żeby nic się nie psuło :-D i po problemie :-)

Ewirut
miłego spacerku :*

Joasiu jak się czujesz? :blink:

No nie ma aż tyle tych kruczków, tylko ludzie nie znają swoich praw to raz, a dwa nie zawsze chcą ich dochodzić ;-) wiem,że problemy z reklamacjami butów są tez w firmie Venezia ... Ale tak to właśnie jest,że część firm już wychodzi na przeciw klientom, a część jeszcze jest daleko w tyle.

Rozia- musze sprobowac..tylko musze popatrzec na wloczki i szydelka..bo to chyba sa jakies rozmiary..

Paula- dzieki ze pytasz..czuje sie dobrze.nie moge narzekac..no i tyje..tyje..tyje..wszyscy sie smieja ze mi w cztery litery :-) kg wchodza :-):-)
a widze ze twoj pobyt w pracy zbliza sie ku koncowi..

milego wieczorku..

Roziu,po angielsku wcale nie jest skomplikowane.tylko musisz zobaczyc jak sie robi single crochet,half double crochet, double crochet itd.to tak jak u nas slupki i polslupki.jak to wyczaisz to juz pojdzie z gorki :-) jakby co to sluze pomoca.

Kochane,ja dzis trzeci dzien pracy.jedna klasa straszna,bedzie droga przez meke...

Dzień dobry :-)

Joanna ja mam na początek szydełko w rozm. 3,5 i włóczkę do tego. Tak mi poradziła Ilonka :-) Ja na początku miałam włóczke jakiejś firmy, ale nie pamietam jakiej, a teraz zamówiłam sobie Kotek tak jak mi Ilonka poradziła, ale jeszcze na niej nic nie robiłam. Dzis mam zacząć :-)

Roszpunko spróbuje zrobic tą swoe, ona jest po angielsku. Jak będę miała jakieś problemy, to będę się do Ciebie zgłaszać :-) A co tam z tą klasą jedną?? A która to klasa te gagatki??

My dzis same w domu, bo m na dzień w pracy... Trzeba będzie się jakoś zorganizować...Poproszę o jakies pomysły na obiad:-) Najlepiej,żeby na dwa dni było :-)

Miłego dnia :-)

hejka

ja dziś pełna dumy ...że udało nam się z Melką zwlec z łóżka wcześniej i już o 9:30 byłyśmy na zakupach...i co? i tak kurczaka już nie kupiłam:-D:-D a w planie obiadowym było kurcze pieczone, no ale szybka zmiana decyzji i będzie żurek na żeberku...

swoją drogą ja nie wiem co Ci ludzie na mojej wsi tak wcześnie rano zakupy robią i mięcho wykupują:-D pewnie bym dostała kuraka w innym sklepie, ale już mi się latać i szukać nie chciało...

i tyle moich porannych wywodów :p

miłego dnia ;)

reklama
TRUSKAFFKA ROZIA - a u nas obiad taniocha, zostalo z wczoraj troche ziemniakow wiec robimy kopytka :-D noi uwielbiana przez dzieciaki zupka "czerwona" z zacierkami
LORI - co tam na froncie ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry