• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka :)

ja nieco zalatana:sorry2: ale jestem i moja cała ekipa też haha dzieciaki chrapią, D gmera po necie to i ja zaglądam ;-)

Lor ja też mam mega zaległości fotkowe więc oczywiście kombinuję ;) teraz 300 fotek brałam z cuppona, dzięki czemu zamiast 135zł zapłaciłam 66zł ;) i tak krok po kroczku będziemy wywoływać, bo jednak co album to ALBUM haha
powodzenia w misji, bo trochę roboty jest, wybrać zdjęcia, ja jeszcze część obrabiam, łączę, polowanie na ofertę...przesłanie fotek, zamawianie albumów..i w końcu najprzyjemniejsze, układanie i oglądanie fotek :)

Za małych gryzoni trzymam kciuki żeby zębiska szybko wychodziły i nie męczyły!!! i Gratuluje każdego nowego nabytku :-)

Pozdrawiam cieplutko :)

Dziewczynki u nas mamy tak : gorna lewa jedynka i dwojka juz przebite , prawa gorna jedynka przebita prawa gorna dwojka w ostrym natarciu no i dolna jedynka wyszla do kompletu z jej sasiadka ;)
mam wesolo w domku ale tak czulam bo te zebiska najpierw nie chca wyjsc a potem wszystkie na raz

Dzien dobry - u nas mrozno i slonecznie ale na szczescie poki co bez wiatru, bo wczoraj na spacerze musialam swoje szczescia poopatulac od stop do glow, o dziwo Anetka rekawiczek nie sciagala :-D Darulowi mozna bylo nawet garnek na glowe zalozyc i 1000 innych rzeczy i ani nie pisnal choc to facet a mala babeczka sie buntuje jak tylko skarpetki sie zaklada nie mowia o calej reszcie :szok:
LILUU - zdrowka dla malej ksiezniczki ale moze rzeczywiscie kolejny zabek w natarciu. U nas wyszly wczoraj 2 gorne 4ki wiec mamy juz 10 mleczakow :)
PAULA - no to teraz chyba bedziesz elaboraty na bb pisac :happy2::tak:
LORI - i jak tam chlopaki zadowoleni ze kobietki pamietaly o ich swiecie ? Moi dostali cukierki i byli happy :-D
ROZA, JOANNA - suwaczki zasuwaja sie coraz bardziej, niedlugo trzeba bedzie sie rozpiac :-D - oczywiscie gladko i bezbolesnie :happy2:
TRUSKAFFKA - u nas nad "namacalnym" albumem czuwa babcia - sama sie tego podjela wiec my tylko zbieramy materialy :-)
milego pazdziernikowego juz dnia laseczki

images

Dzien dobry

u nas piekna pogoda,Lilka nadal ma katar dzisiaj sie zagescil i bieda go wyciagnac a ja tez chora gardlo boli w nosie kreci wrrrrrrr jak ja tego nie lubie

p noga nadal boli teraz dopiero siniaki wychadza szok noga az czarna sie robi

zycze milego dnia i wszystkim duzo zdrowka!!!!!!

a Lily dzis ma 9 miesiecy szok kiedy to minelo

reklama
witam się i ja

Liluu - buziaki dla Lilunii, a czym Ty jej katar ściągasz???? Jeśli Fridą, albo czymś tego typu - to normalne, że masz zawalone gardło i katar - przenosisz te zarazki do siebie jak jej wyciągasz katar. Dlatego najlepszy jest Katarek (ten, co podłącza się do odkurzacza).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry