• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia ja bym już przeniosła jeśli przesypia noc Olka chciałam przenieś kolo 6 miesięcy a nadal jest u nas w sypialni Ale on nie przespał jeszcze żadnej nocy całej Ale teraz po roczku juz postanowione że idzie do siebie a my przeniesiemy swoją sypialnię na górę aby być blisko bo po schodach w nocy nie uśmiecha mi się biegać

images

Hej:-)

Rozia no to super że mała całe noce śpi, ja pamiętam że nasza Maja też po odstawieniu spała całą noc:-), a długo na to czekałam hihi:-D
Co do rodzeństwa to dałam spokój, ale też jest lepiej niż na początku i będzie druga córka:-D:-D

Paula ja się dobrze czuję:-) wczoraj miałam wizytę i wszystko jest w porządku:-)

Następna wizyta z USG i ciekawe czy zostanie córka, ale byłoby hihi:-)

Marysiu no mam nadzieję że bezboleśnie będzie:-p

Joasia to odpoczywaj jak najwięcej, chociaż wiem z doświadczenia że się nie da;-). A zakupowe szaleństwo coraz bliżej....ja poczekam i po następnej wizycie chyba zacznę:-) ale fakt - dużo tego wszystkiego:tak:

Witam i ja

wczoraj tak zle sie czulam ze nawet nie w glowie mi bylo tu pisac :no: Przepraszam za to :tak:

U nas przeziebienia ciag dalszy,P nadal cierpi i to co dzien jest gorzej zamiast lepiej a kazdy jego dzien w domu to brak kasy bo jak nie pracuje to nie zarabia no i chorobowego tez mu nikt nie placi tak ze nie wiem co z nami bedzie. Deprecha na calego sie kroji :angry:

Milego dnia wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry