• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczyny.

Roza,mam pytanie jak udalo ci sie w koncu odstawic Maje od cyca? Co zrobilas zeby ci zasypiala normalnie i spala? I jak przetrwalas te pobudki zanim przestala wstawac? Zbieram relacje i sposoby od mamusiek,ktore mialy dlugo przyssawki przy piersi,bo sama w koncu tez musze to zrobic ;-)

reklama
Dzien dobry

ale tu pustki

Roszpunko ja nie pomoge bo moje dziecie samo powiedzialo "dosc" :-) Bylo mi szkoda ale teraz wiem ze to bylo dobre bo nie musze cierpiec odstawiajac ja. A nocki nadal nie przesypia i karmie ja 3 razy ale to dlatego ze ona malo wazy

milej niedzieli dla wszystkich

Witajcie po-weekendowo :-D
U nas pogoda zapowiada sie obiecujaco, mysza procz lekkiego siniaczka nie ucierpiala na spotkaniu z panelami uff uff, mlody w zerowce wiec przeszczesliwy, weekend zaliczony imprezowo, a i kolejny tak sie zapowiada :happy:
ROSZPUNKO - a probowalas butle podawac ?

Dzień dobry :-)

Co tam słychać po weekendzie ? Mój m ma od dziś urlop:-) A Bianka coś dziś w nocy mi niespokojnie spała... Przebudziła się o 5 i przez półtorej godziny ciężko jej było usnąć. Tzn. usypiała i się budziła... Nie wiem czy jej druga górna jedynka nie idzie...

Miłego dnia :-)

Hej Ho ;-)

Od razu przepraszam, że mnie tyle nie było, ale Puzelek u mnie był także rozumiecie
:-)

LiLuu jak P?
:confused:

Rozia mówisz, że umawiamy się na pijaństwo? Hahaha
:-D
Pewnie jak już będę mieszkała na swoim to też wprowadzę jakieś nowości do diety żywieniowej
:tak:
Moja mama robi różne nowości, ale jakoś kremów nigdy
:no:

O ho ho, ale tu pustki
:szok:
Miłego Wieczoru i przytulasy dla Dzieciaków :*

Marysiu,pewnie ze probowalam.on butli w ogole do ust nie bierze.w dzien pije z niekapka,ale jak mu probuje w nocy dac zamiast cyca,to jest ryk w nieboglosy.

Lilu,mowilas ze bedzie mi smutno,tak jak tobie, jak maly sie odstawi.cos w tym jest,jak bede go karmic przez nastepne 17 lat,to moze pozniej mi tego bedzie brakowalo hihihi :-D a tak powaznie to jestem tym zmeczona.te nocki... nic ciekawego...
jak czytam,ze wasze mlodsze maluchy spia sobie w najlepsze do 8-9 to mi sie jeszcze ciezej robi.nie dosc ze 4-5 pobudek,to jeszcze jak moge pospac dluzej,to dziecie od 6 na nogach :-/

reklama
Hej i czolem :)

paula dziekuje ze pytasz niestety nie najlepiej, nadal boli teraz blizny zrobily sie twarde jak kamienie :( smaruje altacetem

roszpunko ja tez nie sypiam w nocy bo pomimo tego ze kedt na mm to nadal karmie ja ze trzy razy ale tak jak mowilam to dlatego ze ona jest strasznie chudziutka a to ze bedzie ci brakowac " tego" przekonasz sie jak tylko go odstawisz :) ale rozumiem cie jak najbardziej i trzymam kciuki za "bezbolesne" i szybkie odstawienie

Jak moj p w domu to nie bardzo mam czas na pisanie ;) dlatego trzymajcie kciuki za szybki powrot do pracy :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry