• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula :-D Cholera z ciebie tak robic ochote dziewczynkom na ciasto :-D:-D

Tak wogole to dzien dobry wieczor ? :-D

Moja Lilusia spi :) a ja siedze i czytam fb :-p jakbym nic innego do roboty nie miala :eek:

Truskafeczko ja tez mam tak jak Marysia caly cykl :-D

Paula dzieki za przepis na pewno zrobie i Katriny tez wtedy wam powiem ktora lepsza :tak::-D

Marysiu wpadaj do mnie na wz jedna juz gotowa na bitej smietanie z dzemem z czarnej pozeczki mniam :happy::laugh2::-p Podziele sie.

Hmm i co by zrobic zeby sie nie narobic?

Milego popoludnia

reklama
LiLuu to jest motywacja do pieczenia dla dziewczyn :laugh2: Gdybym miała aparat to bym zdjęcie strzeliła, ale został u K, a tata nie wiem gdzie swój schował :-p
Przepis Katriny też jest ciekawy, ale już widzę, że inny niż mój :tak: tak czy inaczej, też na pewno z niego skorzystam :-)

Katrina
dzięki wielkie za nowy pomysł :*

Hahahaha ja właśnie walczę z ubezpieczalnią samochodu, bo mi przysłali taką boską ofertę, że mózg mi w poprzek stanął :szok: liczę na porządne zniżki w końcu! :laugh2:
Ahaaaaaa no i ja też mam głoda na wszystko cały cykl, więc jest nas więcej
:-p:cool2:

Dzień dobry :-) Ja chyba jednak na stałe wróce, jak wrócimy do domu, bo teraz ciężko się tu zjawić... cały czas jest co robić, a jak nie ma, to m okupuje kompa... Także proszę o wyrozumialość do poniedziałku :-) Ale postaram się chociaż raz dziennie do tego czasu wpaść :-)

Paula a tak na marginesie, to ja też się nabrałam... :-D:-D:-D

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dobry dień:) nie wiem którędy tu wejść żeby omłotów nie dostsć? Chciałam się przedstawić jestem Dziama bo tyle mnie tu nie było że nie zdziwię się jak juz o mnie zapomniałyście...... jedynym miejscem gdzie bywałam w miarę regularnie był enper wiec bywalczynie mniej więcej wiedza co u mnie a tak w slkrócie dla reszty...
- mieliśmy pierwszą górkę małżeńską- w sumie nadal ja mamy m straciła pracę a ta którą znalazł jest tak beznadziejna ze sama mu kaze dalej szukac
- obecnie staranka zawieszone no chyba ze wpadniemy... najpierw postanowiłam zrzucić pare kg (póki co mam 3kg w 7 dni ani dużo ani mało ważne ze cokolwiek) i zdrowotnie sie ogarnąć potem starania no chyba ze będzie wpadka tak wiec schowałam termometr ziół nie pijam...
dużo by pisać nie będę Was zanudzać....lecę troszkę ponadrabiać....

helołłłł

Paula - ja tez sprawdziłam przepis, który wstawiłaś i też stwierdziłam, że inny niz mojej mamy. Sprawdzajcie, który Wam bardziej pasuje - ja chętnie zrobię ocenę organoleptyczna i wyrażę swoje zdanie.

Dziama - oj to trzymamy kciuki, żeby było juz z górki - znaczy się, żeby mąż znalazł lepsza pracę.

Miłego dnia - u nas dziś pięknie, więc jak tylko Kubula wstanie to wybywamy znowu na dwór.

Dziama a ktoś Ty? :szok: Hahahaha :laugh2:
Twemu enpr jestem wierna jak pies wlaścicielowi
:cool2:

Katrina mama mi mówiła, że może ta nasza WZ to taka bardziej DEWOTKA
:huh: (ponoć kiedyś było takie ciasto), ale ciocia piekła w cukierni jak pracowała (lata 80te) WZ i właśnie takie jak z przepisu mojej mamy, a raczej mama ma przepis od niej i zastanawiam się w końcu, która WZ jest tą prawdziwą WZ :-p
Zresztą mało ważne- grunt że smaczne
:laugh2:

Joasiu to Ty chyba wyszłaś najlepiej na tych ciachach
:-)

edit.:

O Bożeeeenaaaaa :szok::szok::huh::oo2:

http://bebzol.com/pl/Rajstopy-dla-mezczyzn.129555.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama