• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello :-)
Za chwilę muszę lecieć do sklepu, bo mama przygotowała listę zakupów na jutrzejszą dżamprezę :-p

Katrina jak tylko rzuci mi się w oczy "coś" godnego uwagi to wrzucę :laugh2: pewnie mnóstwo jest takich perełek :rofl2:
A z tym futerałkiem to racja... a może jest rozciągliwy? :huh:

Joasiu leż, leż masz rację
:-)

Miłego :*

Brydzien

Katrina no to mi teraz zadalas pytanie:-D Znowu caly dzien bede myslec

Lilka nas juz obudzila o 7 zeby znowu daja o sobie znac :no:Biedactwo musi cierpiec nie moze spac w nocy budzi sie placze ech

milego dnia kobitki

Hejka.wita sie z wami skrytopodczytywaczka ;-) rajty wymiataja,to fakt.mnie zastanawia czy ubiera sie je w stanie spoczynku czy na bacznosc hihi :-D co dzis na obiad? U nas nalesniki i jakas zupka :-) za niedlugo smigam do pracy,jedna lekcje mam.a jutro jedziemy na slub jako delegacja z pracy m,a Maksio zostaje z tesciowa.juz mnie serce boli na mysl o rozstaniu na tak dlugo :-(
Lilu,my dzis pobudka o 6 :-P

Dzien dobry - nasza ksiezniczka ostatnio budzi sie ok 6 i gotowa wstac ale powierci sie chwile i spi do 9. Mnie nadal lupie w krzyzu a ze sama jestem juz 2 dzien i musze dzwigac mloda to wcale nie pomaga wrrr, a tu trzeba jeszcze z dwojka mknac 3 km do miasta i 3 spowrotem. Pogoda poki co tez nie zacheca. Mloda powyciagala mi juz wszystko zewszad wiec sprzatania bedzie ze ho ho - ona jest jak perszing :szok: Darek z tamtego okresu sie przy niej chowa. U nas dzis mielone i pulpeciki i zupka pomidorowa. Tyle o nas.
ROSZPUNKO - w takim razie milej zabawy, a Maksiowi nic sie nie stanie tylko mama niepotrzebnie tesknic bedzie :-D skad ja to znam.
PAULA - a jaka imprezke szykujecie, o czyms nie doczytalam ?
JOASIU - odpoczywaj odpoczywaj, len sie i pachnij :happy:
KATRINA - dociekliwas kobito :-D zawsze mozna jakas ptaszko-mufke strzelic :-D

hejka

córcia kochana czyta w moich myślach i pospała dziś do 10ej:-) chwała jej za to, bo ostatnio nietomna chodziłam i takie dospanie było mi potrzebne:tak: teraz niunia ma znów drzemkę, a ja kawkę sobie przyszykuję ;-)

Paula łoo imprezka ;-) u nas też, mama ma urodziny :) więc popołudniu dzieci z tatusiem zostają a ja lece pomagać w pichceniu ;-)
Roszpunka spoko loko, wybawicie się, mały będzie w dobrych łapkach babci :) ale wiem wiem...człowiek niby jedną nogą tańcuje a drugą tupie z nerwów i tęsknoty za dzieciem ;)
Liluu bidulinka, ehhh te zębiska..
u nas dwa przebite, dziąsła opuchnięte i coś tam się dzieje, ale nic się nie przebija póki co :/

miłego dnia babulce

reklama
LiLuu mam nadzieję, że szybko wyjdą Lily ząbki i będzie miała święty spokój :*

Roszpunko hahahaha zależy w jakim stanie się zmieści :laugh2:
Udanej imprezki :tak:

Marysiu Anetka dba o to, żebyś przypadkiem się nie nudziła :-p
A robimy zaległą imprezkę urodzinową moją i Puzla :-) dopiero teraz wszystkim pasowało żeby się zjawić ;-)

Truskafffka to imprezujemy jutro tak trochę razem ;-)
Ja już skończyłam na dzisiaj z pichceniem :-) no chyba, że mama mnie zagoni do czegoś jeszcze wieczorem :rofl2: Tobie życzę powodzenia i wytrwałości
:-) No i oczywiście wszystkiego co najlepsze dla mamci :blink:

U mnie pogoda dzisiaj do bani, szaro, buro i ponuro z przelotnym deszczem :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry