• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori ;) po prostu Lilki tak maja :) nie lubia nic poza rekami mamy lub taty i to w poYcji pionowej tylko :-p Moja ma tak do dzisiaj tyle ze teraz zasuwa juz maly samochodzik wiec jest masa duzo ciekawszych rzeczy ale za to ja uz za nia mam biede nadarzyc :) i dziaisj z kads kamyka dorwala i buzi przyniosla hihihihi

Liluu - ja właśnie obawiam się tego że ona będzie przeciwieństwem Matiego. Rączki to ona uwielbia. Dokładnie najlepiej w pionie i chodzić z nią. Generalnie ona musi coś robić jak ma ten czas aktywności. No byle nie leżeć. Chyba że na brzuchu to ćwiczy podnoszenie głowy. Stanowczo jest dwa razy bardziej absorbującym dzieckiem niż Mati.
He he ale całe szczęście lubi wózek i spacerki. Latam z nią dwa razy dziennie po 1,5 godziny bo wtedy mam cisze i spokój :)

Truskaffka - no ślicznusia jest. Uwielbiam jej duże oczy :)

zwiady z tatusiem

Liluncia wariatuncia :)

Uploaded with ImageShack.com
Uploaded with ImageShack.com

Ostatnia edycja:
Bry dzien

Lori tyle dobrze ze wozek lubi :tak: Bo moja do dzis ma problemy z tym juz jest duzo lepiej niz kiedys ale wciaz ma obiekcje

no i Lilianka sliczniutka dziewczynka

u nas nocka bardziej spokojna ale jeszcze widac ze boli

ja pije kawusie nietomna :sorry2:

Paula jakies zdjecie na poprawe humorku?

Wszystkim zycze milego dnia i udanych imprezek

Dzień dobry :-)

Lori no śliczna gwiazdeczka z tej Twojej córuni :-) No i super,że nocki ładnie zaczyna przesypiać :-)

Liluu a wyszło już coś ?? Bo u nas dziś odkryłam,że przebiła nam się dwójka na dole... A ja wyczekiwałam tych u gory, bo już je widać i czerwo ne dziąsełka, a na dole, to tez wiedzialam,że powoli tez juz idą, ale wyadawało mi się,że jeszcze są daleko, a tu taka niespodzianka... Także dalej czekamy na dwie dwójki u góry... Na raz szły jej 4-5 ząbków i dwa już wyszły, dwa juz prawie a trzeci chyba jeszcze trochę sie wstrzyma, ale tez nie da jej długo odpocząć... Aż się dziwię,że Bianka tak dobrze znosi taka ilość zębów na raz... Tzn. troszku marudzi, ale nie jest tak źle... ehhh...

Miłego dnia :-)

Witam sie dziewczynki sobotnio!nie odpisuje kazdej z osobna,ale w skrocie pierwszy tydzien pracy za mna...przezylam...Kian tez,ale chory...wiec syropek w ruch...jedziemy do tesciowej zaraz...buziaczki,a dla tych co jeszcze nie wiedza...jest wiadomosc na fb...suuuper wiadomosc:*Tylko takie poprosze z rana:*ale sie ciesze:*Milego Weekendu Wam Wszystkim:*

reklama
Rozia, Liluu - biedne te Wasze dziwczyny z tym ząbkowaniem. Przejdą teraz najgorsze i może będą miały chwilę spokoju. A jak to jest z ząbkami przy karmieniu? nie gryzą ?

biapl - nie mam dostępu do grupy na fb więc niestety nie wiem co to za wiadomość. No ale jeśli to coś faknego to cieszę się bardzo :)

Joanna - działasz już cos z zakupami wyprawkowymi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry