• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a ja za pichcenie sie biore w planach dwie salatki i muffinki..a pozniej ogarne chatke...i weekend wolny...bede sie byczyc.:-):-)

a mam pytanko do mamusiek..czy laktator to potrzebny ??daje cos bo ja poprzednio karmilam tylko 3 mies a na noc i tak dokarmialam butla..wiec nie wiem czy on pomaga w laktacji :-):-) normalnie ciemna jestem..:-):-)

reklama
Joanna - wszystko zależy od dziecka i od pokarmu. Przy Matim ciągle musiałam pobudzać laktację laktatorem a teraz używałam tylko raz bo szliśmy na urodziny.

no i witam sie :)
mam nadzieje że u Was wszystko dobrze :)

Joasiu też robiłam muffinki :-) Jak nie chce Ci się roić to wyślę Ci trochę moich :-p

Lori nareszcie, kiedyś pytałam o Ciebie, ale chyba nikt nie miał wiadomości od Ciebie- także opowiadaj co u Was! :tak: Jak sobie radzicie, jak Mati, Lilianka? Strasznie jestem ciekawa :blink:
Buziaki :*

Paula dzięki :) i wzajemnie, najlepszego Dla WAS;-)
Lori nooo jesteś ;) pisz co u was:-)

co do laktatora ja nie używałam przy małej, przy Matim raz...ale ogólnie to mnie sprzęt nie był potrzebny, ale to tak jak pisze Lori...trudno wyczuć jak będzie ;)

Paula- to wyslij kurierem ..bedzie szybciej..:-) ja sie jeszcze nie wzielam za nie...za to salatki juz w lodowce :-):-)

Lori..Truskaffka - dzieki za odp...wiec narazie sie wstrzymam..jak cos to dokupie jak bedzie potrzebny..:-):-)

Hej lori,pisz co u was!

A u nas juz weekend.czeka mnie pakowanie siebie i m.boze,jak ja przezyje rozlake z Maksiem :-( a jak on przezyje nocke beze mnie... ach,no i dostalismy decyzje z banku :-)

Katrina,wlasnie tak myslalam,bo jak wepchac taka miekka fajke do rajtuzki haha :-D

Hello :-)

Ja się tylko witam w biegu... u nas w zeszłym tygodniu wyszła druga górbna jedynka i okazało się,że dwójki górne lada dzień sie przebiją, wiec mała trocghę marudzi i dalej niespokojnie śpi w nocy :-(

Widzę,że imprezowy weekend się szykuje, więc wszystkim życzę udanej zabawy :-)

Liluu nasza Bianka też dziś przed 7 wstała :baffled:

Paula rajstopki wymiatają :-D:-D:-D

Roszpunko trzymaj się dzielnie ;-)

Miłego wieczoru :-)

reklama
Lilunia miała dzisiaj szczepienie. Bardzo płakała, ale i tak dzielnie to zniosła. Dobrze że rota nie ulała bo 300 zł poszło by się walić.
Od trzech dni się uśmiecha :-) i wreszcie już ładnie przybiera. Po 200 gr na tydzień a jest na samym cycusiu. Spanie ma suuuuuuper. W nocy spokojnie ma przerwę 6 godzin, czasami chciała by pospać dłużej to już ją wybudzam. Problem mam w dzień bo nie lubi bezczynnie leżeć. Ja nie wiedziałam że jest to możliwe żeby dziecko nie lubiało leżaczka bujaczka. Mam nadzieje że ona tylko chwilowo jest taka przytulka i jak zacznie już ją coś interesować to wyrośnie z tego.

Rozia - gratuluje ząbeczków :)
Truskaffka - zawziełam się i też wywołałam przez internet 300 zdjęć.Okazało się że przyszły z Francji :rofl2:

no i generalnie to nie jestem w temacie. Działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności?:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry