• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu właśnie wróciliśmy do domu... Tylko jutro jeszcze jedziemy do rodzinki na Śląsk, ale od poniedziałku wracamy już do normalności :-) Trzeba odpocząć po urlopie ;-)

Lori wiesz co, ja już nie karmię piersią ( Liluu chyba też nie). ale jak małej wyszły pierwsze ząbki, to zdarzyło jej się mnie przygryźć parę razy... także to też był jakiś argument dla mnie,żeby ją już odstawić .

Idę czytać co to za wiadomośc, bo na fb, to w ogóle nie byłam...

Rozia - moze się wybierasz w moje okolice? ;-)
Ja mam teraz odwrotnie, wrześnióki przeniosły się na fb więc cały czas tam siedze i mniej zaglądam na bb, ale postanowiłam się poprawić :-)

jak mi biapl napisała o "wiadomości" to najpierw zrobiłam takie oczy :szok: a potem wzieło mnie na przemyślenia jak ten czas leci.

Dzisiejsza noc masakra. Lilka zasnąć nie umiała po nocnym jedzeniu a Mati miał biegunke więc jestem jak zombi.

Hej:-) witam w pochmurną niedzielę.

Paula agentka z ciebie ahaha:-)

Lori śliczna Lilunia, cudo:-). Nasza Maja też nie lubiła bujaczka a do tego ani wózka, łóżeczka swojego, mat edukacyjnych nic a nic, tylko rączki:baffled:
To miałaś nockę, współczuję:tak:

Roszpunka to pewnie pierwsza rozłąka z Maksiem??? rozumiem, też tak miałam jak pierwszy raz Maje zostawiałam i powiem ci że do dziś tak mam że jak wyjeżdżamy gdzieś na weekend to cały czas myślami jestem w domu i wydzwaniam ehhh. Mimo wszystko spróbuj sie dobrze bawić:-)

Marysiu ja robiłam ruskie pierogi, bo córa się nimi zajada, pomroziłam też na zapas:-)

Joasia ja to laktatora nie miałam i tym razem też nie będę w niego inwestować:tak:

Dziama skrobnij coś czasem :-)

biapl zdrówka dla synka:-)

Rozia czyli jutro powrót do rzeczywistości :-)

Dziendoberek

my mielismy dzis pobudke po 6 ale udalo mi sie poskromic potworka i spalismy do 10 ;)

lori czas biegnie za szybko popatrz na wszystkie nasze suwaczki jak czas zapierdziela

milego rodzinnego dnia

Uuuuuu ale tu znowu cisza :(

u na dzien minal bardzo leniwie i chociaz zaczal sie slonecznie to szybko zamienil sie w deszczowo-burzowy i tym sposobem przespalismy pol niedzieli wszyscy. Czy odpoczelam ? Powiem szczerze nie bardzo jestem bardziej zmeczona niz o 6 rano

a co u was ?

Witam po weekendowej nieobecności :-)
Tak to jest jak Puzel jest u mnie, bo w tedy mamy tylko jednego lapka do podziału i jestem w stanie tylko na FB zajrzeć i to też na szybko
:-p
Imprezka udana, wszyscy zadowoleni, więc jest OK
:tak:

Lori szczęściaro, przynajmniej w nocy się wyśpisz
:-)
Super córa- śliczniutka i jaka już ciekawska! :*

LiLuu hahaha nie mam na razie pomysłu na śmieszne zdjęcie, nic mi w oczy nie wpadło
:laugh2:

Biapl
dużo zdrówka dla Kianka :*
I dla Ciebie wytrwałości w pracy…
:tak:

Dzisiejszy dzień zapowiada się pięknie, słonecznie
:-)
Miłego Dnia dla Wszystkich :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama