• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jestem..po wizycie wpadlismy do znajomych i tak zeszlo..
wszystko ok..25 tydz..nadal jest to corcia i pewnie juz tak zostanie..:-) wyniki ok..przytylam kolejne 3 kg..:-):-)wymiary dzidzi tez ok ..wazy ok 900g..nie dala sie za bardzo popodgladac bo strasznie sie wiercila..:-):-) dostalam zwolnienie i do porodu odpoczywam.. fotka z usg wrzuce jutro..

Dzień dobry :-)

Joanna to super,że wszystko ok :-) A dziewczynki były z Wami?? I czekamy na fotkę :-)

Liluu Jak tam Twoja pannica?? Wyszły jej jakieś ząbki czy nadal się męczy?? Bo u nas przebiły sie te górne dwójki :-) Na szczęście dość szybko z tymi zębami idzie :-)

Kurczę ja piwko wczoraj wypiłam i dziś znowu zaczyna mnie głowa pobolewać, a do tego chyba mamy małą zmiane pogody i boję się co to bedzie :-( A wszystko przez tabletki anty :-( Wezmę jeszcze jedno opakowanie i jak nadal będę mieć tak często te migrenowe bóle, to idę do ginki,żeby mi dała jakieś inne ....

Miłego dnia :-)

images

Witam

rozia a nie myslalas nad spirala? Ona ma mniejsze skutki uboczne bo jesli miewasz migreny od tabletek to po kazdych bedziesz tak miec
tak mnie sie wydaje :-pAco do zabka to nie jeszcze nie wyszedl a nocka byla koszmarna bo ciagle sie wiercila i budzila no i dawalam jej mleko chyba 5 razy ale to nic byleby jej ulzyc

marysiu a ja wypilam :-D

Joasiu masz jakies zdjecie? Bo my juz spragnione zonaczenia takiego maluszka :tak:

Milego dnia

Hej:-)

Dziewczynki ja bardzo chętnie wrzucę zdjęcie brzuszka, ale za bardzo nie wiem jak:baffled: czy można tak prosto z kompa jak sygnaturkę?? boja żadnego konta na fb ani nigdzie indziej nie mam.

Lori
otóż to, chciałoby się ale strach jest, nawet w bezproblemowej ciąży, ale po Waszych przejściach to się nie dziwię:tak:

Joasia czyli wizyta udana:-):-)

Liluu
mam nadzieję że lada moment wyjdzie ząbek i mała da trochę odpocząć mamie:-)

Rozia współczuję migren:baffled: ja po urodzeniu Mai mam okropny problem z doborem tabl anty, zawsze jakieś plamienia, krosty:baffled::baffled: bóle piersi ehhhh, kiedyś mogłam brać co popadnie i nic się nie działo:-)

hejka

wpadam z kawką i się dzielę ;-)

Roza da się prosto z kompa, w odpowiedzi masz taki obrazeczek -i pisze tam "insert image" przez to dodajemy zdjęcia, kliknij, potem kliknij "uploder" i kompa możesz wgrać ;)
Joanna super wieści, a jak córcia nowa będzie mieć na imię? myśleliście już?
Lilu strasznie mi żal małej ..zębiska niech wreszcie się przebijają i dają jej spokój...
Rozia a Wam gratuluję nowych nabytków:-)

u nas nadal dwa zębiska, dziąsełka obok i na górze rozpulchnione, momentami mi się wydaje że już tuż tuż coś się przebije..ale póki co cisza i nic nie wyszło

Hello :-)
Dzień przecudowny, cieplutko, słonecznie, ahhhhh chce się żyć :-)

Joasiu czekamy na fotkę :tak: Cieszę się, że wszystko w porządku i Mała pięknie rośnie :-)

Roza
kciuki za wizytę :*

Ja po wizycie w UP, kolejny termin w drugiej połowie lutego dopiero- o ile dotrwam ;-)
Pracy oczywiście dla mnie nie mają, co absolutnie mnie nie zdziwiło :-p na kursy kasy tez już brak, kazała zgłosić się początkiem roku... No zobaczymy czy uda mi się załapać na coś ;-)
CV wysyłam jak coś fajnego się pojawi... Może akurat
:tak:

Miłego Dzionka :*

reklama
Liluu jakos tak nie myslałam nad spiralą... Brałam kiedys takie tabletki Qulaira czy jakos tak i one maja różny poziom hormonów (tak niby bardziej zbliżony do naturalnego cyklu) i przy nich nie miałam tak często tych bóli, a nawet jak mnie dopadał, to nie było tak źle... Także teraz zobaczę jeszcze jedno opakowanie tych i jako coś to pójde po tamte... Tylko one droższe są...

Truskafffka u nas też na początku dwa zęby wyszły i długo cisza była, a teraz idą wszystkie na raz... :baffled: ALe może to i dobrze, raz a porządnie i będzie spokój na jakis czas :-)

Paula ano takto jest z ta pracą... Ale wydaje mi się,że szysbciej coś na własną rękę znajdziesz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry