• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej:-)

Liluu nawet nie wiesz jak miło się czyta, że wszystko powoli wraca na prostą:-) u Was- super:-):-) co do rolad to mam chęć zrobić już od dawna, ale nie mam doświadczenia w kupowaniu wołowiny i boję się że wezmę jakieś mięcho które wyjdzie jak podeszwa:baffled: może mamę poproszę aby mi kupiła...

A mnie wzięło na wicie gniazdka że ho ho.... powoli robię czystki w szafie,ubranka już poskładane i pościel wyprana ehhh wiecie doczekać się nie mogę kiedy przytulę małą:-)

Miłego dnia:-)

Bry dzionek

weekend za nami :-p:-D Nie powiem zeby grzeczny byl hihihi

lilutek coraz fajniejszy juz potrafi sie przez dluzsza chwilke soba zajac a to naprawde super dla nas ;-)

Roza popros mame w takim razie o miecho :tak:A moze masz jakiegos zaufanego rzeznika?
zazdroszcze ci tego ze juz niedlugo przytulisz malenstwo mmmmmm cudowne uczucie

Milego dnia

LILUU - zazdroszcze bo moja myszka zajmie sie soba 5 min i goni do mnie, prawie non stop przy mnie. Jak wroci Darus to tez chwilke sie powyglupiaja i potem mama, mama, mama. Ciekawe jak jutro sobie poradzi bo jedziemy z Darusiem do alergologa i mysza pol dnia spedzi z moimi rodzicami - pierwsza "dluzsza" rozlaka

Dzień dobry :)
weekendowo pracowicie..ale czas na byczenie, relaks, mały meeting też był;-)

Lilu hihi są serducha jest radość:-p:tak::-D
Marysia mała mamusiowa widzę, z jednej strony to takie miłe jak dzieciak przylepa :p ale z drugiej strony warto jednak trochę pępowinę odcinać ;) w końcu mama czasem musi wyjść, ale po prostu chce chwilę odetchnąć.. warto żeby dzieciak w razie czego chętnie czas spędzał również z innymi członkami rodziny. Także dobrze że mała z dziadkami zostanie :)
Roza jejku a dopiero co ja wiłam gniazdko...Czekamy na Zosię:-)
Rozia jak się czujesz? współczuję bólu..
Biapl aż się nóż w kieszeni otwiera .. cycki opadają, no szok!
Zdrówka dla synusia, trzymajcie się

miłego dnia dla wszystkich

Truskaweczako a dziękuję, dziś już jest ok :-)

A gdzie nasza Paula??

U mnie na szczęście Bianka tez się sobą zajmie :-) Ale starałam sie ją uczyć od maleńkości,żeby się sama troszku bawiła :-)

Dziewczynki ja od rana walcze z wilgocia a raczej grzybem :wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj wieczorem okazalo sie ze cala sciana okienna jesy zielona noz kurna mac sprawdzalam z dwa tyg temu i bylo dobrze a dzis staram sie to wyczyscic i maszyna chodzi od rana co sciaga wilgosc z powietrza nigdy tego nie mialam a mieszkam w tym domu 5 lat
najbardziej boje sie o Lily bo wiadomo taka plesn zdrowa nie jest najwazniejsze jednak ze znalazlam i zadzialalam

truskafka no jak nie jak tak :-D
Marysiu moja tez do tej pory byla tylko mama i nic wiecej i nawet naj P wraca z prazy to widze ze mala jest zazdrosna o mnie :happy2:

Lece dalej walczyc

no ja Matika już szkoliłam w samodzielnej zabawie:-p a że rezultaty dało to super to i Amelię od małego ćwiczyłam w zabawie sam na sam...z zabawkami:-D
Teraz w ogóle jest super, bo raz że dzieciaki potrafią się super same osobno pobawić, dwa że wspólnie rodzeństwo też się świetnie bawi...więc ja mam czas na spokojne sprzątanie, gotowanie, odpoczynek. A i czas na wspólną zabawę rodzinną mamy ;)

reklama
Katrina karamba :-D:-D:-D
Dzieki zrobilam bliczem dzisiaj i pomoglo :tak: Ale dzieki na przyszlosc bede wiedziec
a co tu tak pusto? Gdzie Paula ? Ty myslisz ze sie w hanysowie ukrywasz to ci wszystko wolno ???:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry