• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja szydelkiem się bawilam:-) Oto efekt :-) Brakuje dodatków, zależnie mam nic w domu, żeby doszyc:-(

Załączniki

• 1384807966918.jpg
    1384807966918.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Witam po weekendowej przerwie ;-)

Biapl jejku, przeżyliście chwile grozy... :szok: Duuużo zdrówka dla Kianka :*

LiLuu Jestem już, właśnie dopiero niedawno dotarłam do hanysowa to i się odzywam :tak: W domu jakoś nie miałam czasu żeby zaglądnąć :sorry2:
Cieszę się, że z P już w porządku :tak:
Jak walka z wilgocią?

Rozia jestem jestem- melduję się :-)
Ale piękne buciczki <3 :szok::cool2:

Miłego Wieczoru :*

Hej dziewczyny...widze ze tu sie tyle dzialo podczas mojej nieobecnosci... ja po 3 ciezkich dniach w pracy postanowilam dzisiaj odpoczac ale sie nieudalo, poklocilam sie z mezulkiem..cisnienie raz dwa w gore poszlo I ciche dni nastaly...zalamka

witam
i znowu musze nadrabiac:-P
ostatnio mam tak ze juz o 20 padam..coraz gorzej sie czuje.ostatnio coraz czesciej mi slabo..w czwartek mam wizyte wiec sie dowiem co i jak...
Rozia- buciki przesliczne:-)ja nie mam sily zeby sie wziasc;-)

Biapl- wspolczuje przezyc..

Lilu- i jak pomogl ocet..ja mialam tak za segmentem kuchennym..kupilismy jakis preparat i narazie spokoj..

Bashi- tak to jest z naszymi M..chociaz ja nie moge narzekac ..moj mi kaze caly czas lezec:-P

Marysia- milej ,,wyprawy,,

milego dnia

Bry

paula twoje szczescie ze jestes :cool2:

Rozia jest bardzo latwy naprawde jak zrobisz lancuszek to bedzie dlugosc od czubka glowy do czola trzeba dodac kilka oczek zeby go zalozyc i obrabiasz w kolo tzn robisz polslupkami do konca potem nie wracasz tylko robisz druga strone tego lancuszka jak dojdziesz do konca robisz 1 oczko lancuszka odwracasz robotke i wracasz i tak do momentu kiedy jest wystarczajaxo dlugie tzn przykrywa uszy wtedy laczysz robotke i robisz na okraglo -dookola rozumiesz ?

joasiu niestety duzo krwi w organizmie i serce mocniej pracuje z tad jest ci zle

Marysiu a gdzie wojarzysz ?
milego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry