• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka
ja się melduję z leniem na kanapie :p

Rozia piękne buciki:-)
Bashi nie daj się choopu, nimi czasem trzeba potrząsnąć, żeby klepki dobrze się poukładały :p
Joasia niech moc będzie z Tobą ;)
Marysia powodzenia, daj znać potem jak dzieciaki przetrwały ;)
Liluu tak czytam o tym kominie co pisałaś do Rozi...czarna magia haha
Paula noo patrz zniknęłaś na chwilę, a tu takie poruszenie, uważaj..bo Ci tyłek będą lać :p

reklama
Mieszkanie ogarnięte, obiad zrobiony i zjedzony, czas na relaks...

Nie uwierzycie jakie mam bezczelne laski nad sobą... Palą fajki i strzepują popiół do nas na ogródek, a czasami nawet pety leżą... No i dziś m wieszał pranie na ogródku i jedna z nich akurat paliła,więc zwrócił jej uwagę, a ta ,że ona nie może palić w mieszkaniu i w takim razie gdzie ona palić...I że to nie jej wina,że wiatr zwiewa popiół i czy kurz tez mu przeszkadza... I że inni pala i jakos to ludziom nie przeszkadza... m na to,że jemu tez nie przeszkadza to,że ona pali, tylko,ze mamy popielniczkę w ogródku... I powiedział,zeby dala namiar na właścicielkę, ale ta sie zaczęła migać... Cwana jest, bo mysli,ze się nie skontaktujemy z właścicielką, ale ja ją znam, mieszka obok na osiedlu i w sklepie ją czasami widuję... Nie chciałam być zołzą, ale jak one tak do sprawy podchodzą,to ja tez nie będę mieć skrupułów ... M jeszcze posze3dł jej zanieć słoik, skoro sama nie potrafi się zorganizować, ale nie otworzyła gówniara... :-) Także jak tylko uda mi sie spotkac z właścicielką, to od razu powiem jej również o imprezach :-)

edith...

Bianka zaczęła raczkować !!!! :-) Co prawda póki co po dwa kroczki robi, ale robi :-) :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Truskafffka no właśnie za każdym razem kiedy tutaj wchodzę po kilkudniowej nieobecności mam stracha :-D

Rozia masakra z sąsiadami... :tak: Ja w domu mam nad nami małego chłopczyka, który notorycznie skacze albo piłuje samochodami po panelach :huh: Ja rozumiem, że to dziecko, wiadome, że nie będzie siedział całymi dniami, ale od czego są rodzice :dry: Czasami normalnie nie da się wysiedzieć w mieszkaniu... A u Puzla znowu jest pies, który za każdym razem kiedy wychodzi na spacer i wraca szczeka jak najęty :-p Domy wariatów normalnie :laugh2:
Ale na szczęście więcej akcji nie mamy :tak: Chociaż na poprzednim mieszkaniu mieliśmy chorą psychicznie sąsiadkę, która była naprawdę straszna i złośliwa, mało tego straszyła ludzi, że kwasem obleje :oo2: Już chyba wolę małego sąsiada nad głową i psa piętro niżej :-p

Jeszcze raz gratulacje dla Bianki :* Tylko patrzeć jak zacznie na nóżkach zasuwać :-)

Dzień dobry :-)

My juz na nogach... Bianka dzis miała fatalna noc... Co trochę się budziła, a tak koło 00:30 sie obudziła i nie mogła zasnąć i tak ponad godzinę walczyłyśmy, w końcu mocniej zasnęła u mnie na rękach... Ale i tak budziła się co trochę :-(

Ja dziś mam dentystę ...

Miłego dnia :-)

Hej :-) i ja się melduję:tak:

Rozia nie dziwie się że już cierpliwość się skończyła do sąsiadów:tak: gratuluję dla córci:-) tylko patrzeć jak niedługo na nóżki stanie:-)

A ja jestem już poddenerwowana zmianami jakie niedługo będą u nas, Maja to odczuwa i też dokłada swoje 3 grosze....nie ma dnia żebym na nią nie nakrzyczała:-( wczoraj to już płakała wieczorem i ja też, a mąż tylko łagodzi sytuację ehhh. Muszę trzymać nerwy na wodzy...

Jutro jadę do lekarza - zobaczymy co tam z moją szyjką:tak:

reklama
Witam ;-)
U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro... :dry: Właśnie oglądam DDTVN i mówili, że w przyszłym tygodniu spodziewamy się pierwszych opadów śniegu :-p

Katrina no to dobrze, bo się zmartwiłam :*
Aqua aerobik? Super :-)
Buziaczki dla Dzieciaków :*

Rozia plombowanie? :blink:

Roza czekam na relację z wizyty :tak:

Miłego Dnia :*
Jaka pogoda u Was? :confused:
Ale spokojnie się tu znowu zrobiło... :shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć