• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Polisia Katrina no ja mam nadzieje ze sie troszke ociepli......brrr....cos tam w Polsce zostawilam ale mam nadzieje ze nie bede musiala tych rzeczy uzywac.....ja wyruszam 25go to moze pogoda bedzie laskawa dla mnie :-)

Ech poczytalam troche i sie usmialam :-)

Ostatnia edycja:
no to nieco poczytałam :) widzę że tu już zgrana ekipa...ja wybaczcie-musze się jeszcze połapać w nickach, osobach, historiach, więc z góry za różne gafy przepraszam ;)

Ja widać..mam synka Matika :) a teraz staramy się o towarzysza/towarzyszkę dla niego :)
W grudniu odstawiłam tabletki anty, w planie były trzy cykle z "bezpiecznym seksem" żeby ciało do normy wróciło i akcjaaaa
no ale się pochrzaniło...
pierwszy cykl przeleciał ok, a drugi...trwał ponad 60 dni:szok: małpa wywołana dupkiem..
teraz w trzecim cyklu ..owulki brak:crazy: ( w drugim przypuszczam że owulki też nie było)
teraz biorę dupka, czekam na małpę i od nowego cyklu ruszam z hormonami od gin an uregulowanie cyklu i rozruszanie jajników..i zobaczymy co z tego wyjdzie..
generalnie cuda na kiju ..a z Matim poszło nam tak lajtowo...ehhh
historia podobna, tabletki anty odstawione,trzy cykle przeleciały, w czwartym zrobiliśmy jeden spontaniczny strzał..i już :-D
ale widać za dużo szczęścia by było, gdyby z drugim maluchem też tak się nam udało..także zaciskamy zęby i działamy :) i czekamy :)

No to faktycznie masz pomieszanie z poplataniem ale moze to wlasnie wina odstawienia tabletek i wszystko wroci szybko do normy, jestes przeciez na dobrej drodze do tego, gina masz, plan tez oby ci sie szybko udalo :-)

Katy za Ciebie i każdą staraczkę- czy to weteranki czy nowicjuszki- trzymam kciuki :)

u mnie-najprawdopodobniej faktycznie tabletki anty namieszały..
choć na pierwszym usg usłyszałam że obraz jajników jest dość policystyczny...i się podłamałam. PCO chyba nie mam, hormony na to nie wskazują, inne objawy raczej też nie..
więc z gin stawiamy na pomieszanie z poplątaniem po odstawieniu tabletek + moje "małe" zafiksowanie się w temacie ciąży:rofl2:
także teraz...oddycham głęboko... staram się uprawiać seks dla sportu i przyjemności..a jak mały ktosik przy okazji nam z tego wyjdzie to super ;)

zmykam spać i wam życzę spokonych snów :)
i żeby was wodą nikt nie zbudził...zbyt wcześnie hehe

Ostatnia edycja:
No wlasnie wszystkie chcemy dzidziolki ale ja juz doszlam do tego etapu ze wiem iz na sile sie nie da nic zrobic......to staranie sie uczy mnie pokory.
Najwazniejsze zeby z tego zblizenia czerpac radosc wiec staram sie nie robic nic na sile, jak bedzie mialo wyjsc to wyjdzie .....z mala pomoca medycyny :-)

Ja zmykam dobranoc do jutra ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:)

zagubiona trzymam kciuki,zeby wszystko ok było... Pisz do \ilonki,żebyśmy miały wieści od Ciebie w razie czego....

Roza mam nadzieję, że córeczka szybko do zdrówka wróci :-)
Katrina ale przynajmniej wesoło od rana miałaś :-)

Lori raczej się @ pojawi, bo już jest tuż, tuż... Dosłownie słyszę jej kroki :) Ale nic to, impreze planujemy w tym miesiącu, więc będzie można balangować pełna parą :-)

Witaj truskafffka :-) Mam nadzieję,że będzie Ci z nami dobrze :-)

Jutro wracam już do siebie, to normalnie będę mogła z Wami siedzieć :)

Truskafffka - ja długo brałam tabletki anty i nie było problemu z zajściem, poprzednim razem tez nie. Myślę, ze na pewno fakt, że sie staracie i bardzo chcesz trochę Cie blokuje i byc może rzeczywiście coś jest z jajnikami.

Na pewno sie uda, tylko ciut cierpliwości i sprawdź dokładnie co i jak tam u Ciebie wygląda.

Ostatnia edycja:
witam z rana

polisia tak jak mowi katrina na tym etapie co jestes te tyg szybciutko leca a teraz eh szkoda gadac hehe niecierpliwosc bierze gore przez co te dni jakies 3x dluzsze sie zrobily, co do bolu to mnie zaczal meczyc ok 20tc co prawda w porownaniu z tym co jest teraz byl to pikus heh

katka jasne ze bede dawac znac co u nas na razie troszke sie uspokoilo ale noc troche ciezka byla non stop sie budzilam kazde przekrecenie na drugi bok bylo dosc bolesne

truskafffka witaj

reszcie kochanym moim dziewuszka dziekuje za troske wszystkie jestescie niezastapione

reklama
Witam:-) u nas dziś też piękne słońce ale temperatura pozostawia wiele do życzenia he he:-)

Dziewczynki dziękuję:-) Maja nie gorączkowała mocno bo 37,7 najwięcej a noc spokojna:-) więc myślę że rozejdzie się,ale w tym tyg do przedszkola jej nie puszczę.

Polisia z tego co pamiętam w swojej ciąży - a już chyba nie wiele z racji czasu:-( to mnie tak brzuch nie bolał. Dopiero pod koniec czułam napinanie się, stawianie brzucha.

Katrina najważniejsze że opanowałaś sytuację:tak::-). Widziałam że masz piękny termin porodu he he-29.05;-) powiem nieskromnie że to moja data urodzenia:)

Zagubiona a ty jak dzisiaj czujesz się?? dobrze narazie?

Truskafka witaj:-) zerknij na moje wykresy to trochę Cię pocieszy widok. Nie jesteś sama - dwa cykle z rzędu bez owulacji - porażka:tak:

Katy może i tak, teraz taki gorący okres na choroby:-( katar ma od tygodnia.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry