• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roza no to trzymam kciuki by chorobsko Maji boczkiem przeszlo, powiem ci czuje sie jakos takos nie za dobrze ale tez nie zle jedynie moja niunia humor mi poprawia bo rusza sie caly czas i chyba czuje boli mnie brzuch bo jest bardzooooo delikatna a jak tam u ciebie kiedy owulka ci wypada ??

reklama
Kochana gdybym ja to wiedziała......:-( pochrzanione mam ostatnie cykle, a tą @ luteiną wywołałam by iść do lekarza:-(
Liczę że będzie niedługo bo zamierzam brać lutkę od 16dc. Ale zakupiłam testy owulacyjne i dziś zamierzam zrobić pierwszy bo śluz mi się zmienił:-):-)

Jane widzę że też do gina się wybierasz:-) ja idę 12.04

aha no to trzymam kciuki by lutka pomogla &&&&&&&&

uciekam na sniadanko do rodzicow zycze wszystkim smacznegoooooo i nie za mokrego poranka heh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam drogie panie
zzagubiona trzymam kciuki za ciebie i Nadię żeby wszystko się ułożyło jak najlepiej :)jak się czujesz??
Roza mam nadzieje że teraz już będziesz mieć owu bo ile można na nia czekać ale zawsze tak się dzieję jak bardzo czekasz na dzidzię ;/ cholercia co w tym jest
Polisia rzeczywiście twój suwaczek zaiwania bardzo szybko :))
Katy wiadomo że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;)
Katrina przygoda niesamowita ale cudowne zakończenie :D:D:D a jak ty się czujesz?? bo to już nie wiele ci zostało :))
truskafffko witaj i życzę powodzenia i cierpliwości chociaż wiem jak ciężko się czeka na ten wymarzony plusik wiele z nas uczy się cierpliwości tutaj chociażby ja zawsze w gorącej wodzie kąpana

poza tym wczoraj mnie nie było nasi znajomi zaprosili nas do siebie na cały dzień także było fajnie

PS ja też już się zaopatrzyłam a lutkę a raczej Katka mnie zaopatrzyła teraz czekam na wyniki moich badań i jeśli będzie taka możliwość to od następnego cyklu biorę

a jeszcze zapomniałam przywitać sie z Lori :) witaj z powrotem

Ostatnia edycja:
Ania no też mam nadzieję,bo ile można czekać:tak:

Ja się objadłam delikatnie mówiąc, dziś posiedzimy w domku - męczące jest takie latanie i goszczenie się:tak: odpoczywam:-D

oj Roza masz rację z tym goszczeniem dla mnie to męczące niby mamy jeszcze dziś iść do drugich znajomych ale mi się nie chce;/ muszę coś wymyślić :P

Witam drogie Panie :)
Najwazniejsze ze u roszpunki z dzidzia jest wporzadku...
Mnie dzis tak brzuch bolal ze myslalam ze mnie rozsadzi @ powinna sie pojawic kolo 13 narazie jej nie mam a myslalam ze z bolu zemdleje az zimne poty na mnie wyszly ;(
ZA wszystkie testujace zaciskam kciuki :)

sylwia_d do @ faktycznie jeszcze ci trochę zostało dziwne ale tak jak pisałam im bardziej się starasz o fasolkę tym więcej dziwnych objawów się pojawia bez sensu jak się nie starałam to nawet owu nie czułam a teraz jak się "wsłu****ę" w swoje ciało to wszystko czuję ;/

reklama
Sylwia do 13tego jeszcze czas:-) może się nie pojawi.

Ania ja dziś nie mam ochoty na nic a jeszcze dzwoniła teściowa aby przyjść i nie przyjmuje do wiadomości że dzieciak mi gorączkował i nie przyjdziemy:wściekła/y: wkurza mnie takie coś ehh, zjeżyła mnie

Najlepiej się nie wsłuchiwać,ale to takie trudne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry