• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dziewczynki jade do szpitala :( chyba czop mi odszedl bo na papierze jakis dziwny glut byl wiec nie mam zamiaru ryzykowac no i brzuch boli wiec nie czekam dluzej trzymajcie kciuki dam znac co i jak

Witam ja dziś pospalam :) u nas piękne słoneczko ale zimno :(
Zagubiona to dobrze że Nadia jest miła dla mamusi :) a idziesz dziś do szpitala? Bo chyba ma umknelo.
Katy jak znam życie to zaraz po świętach jak trzeba będzie wrócić do pracy zrobi się piękna pogoda...
Róża życzę zdrowia dla Mai. Ja siedzę właśnie u teściowej ale u niej to mam jak królewna:) tylko mi placki podstawia.
Rozia też chyba muszę rodzinie przypomnieć o lanym poniedziałku ;)
Truskafffka witaj, bo nie pamiętam czy wczoraj się witalam. Dużo tu nas niestety takich niecierpliwych... Ja do nich należę:)
Tak idę do gina 13 o ile mi się @ skończy bo mnie jakoś tym razem masakrycznie zalewa ... :(

ojej Zagubiona nie dobrze że odszedł,jedź kochana!!!:no:

Aniu oho wcześnie robisz, ja mam tylko 5 testów:tak: wiem coś na temat alkoholizmu - niestetyyy:no:

Jane no niestety maja ma stan podgorączkowy,leży pod kocykiem a ja jutro biorę wolne i do lekarza ją rejestruję buu.Kochana zachowaj rozsądek z tymi plackami:-p

Zmykam bo mąż zaraz będzie chciał komp przejąć.

Miłego dnia.

Zagubiona to lepiej dmuchać na zimne niż potem żałować. Trzymam kciuki za was obie!!!
Bez przesady aż tyle tych placków nie jem ;) a zresztą @ przyszła i humor sobie muszę jakoś poprawić. Po świętach się tym zajmę.

Witam :)
Ja znów nie nadrobiłam - mozecie mnie ubiczować zasłużyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zagubiona jak coś to pisz mi eska !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymaj sie, aby mała posiedziała jeszcze te 3 tyg ,moze to nie czop jednak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czop przeważnie jest podbrudzony chyba krwią ale nie wiem sama juz,

witajcie

Roza - no to ładna masz datę urodzenia, to także dzień imienin mojej najstarszej córki Magdaleny, może jednak dzidzia zdecyduje się wyjść na Dzień Matki, albo na Dzień Dziecka... moje wszystkie dzieci są wiosenne - 12 maja, 18 kwietnia, a teraz..???

Ania - ja jestem jeszcze z tej starej generacji, nie do zdarcia... czuję się bardzo dobrze, pewnie, ze czasem poczuje cos tu czy tam, ale w ciąży to normalne, a skoro tak, to trzeba to przeżyć, zresztą nie dużo juz zostało

Zagubiona - czasami czop lub jego fragmenty potrafią odchodzić nawet na 3 tyg. przed porodem, więc się nie denerwuj, ale rzeczywiście lepiej to sprawdzić, trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry