• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

JA już wróciłam do Krakowa... W końcu z mężusiem :-):-):-)

zagubiona trzymaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi być !!!!!!!!!!

Widzę,że wszystkie dziś leniu****ą :-) A mnie mój m zaprosił do kina :-)

reklama
Katy - na tym etapie to najważniejsze, żeby lekarze podali Zagubionej sterydy na rozwinięcie płucek u Nadii i będzie OK, już jest na tyle rozwinięta, że co najwyżej trafi do inkubatorka, żeby nabrać masy,

Agnes - często w ciąży chce się spać, później będziesz miała robiony test glukozowy, który wskaże czy nie jest to objaw nietolerancji glukozy, ale prawdopodobnie po prostu potrzebujesz więcej snu - ja teraz też praktycznie codziennie tak ok. 1,5 godz. popołudniu muszę się zdrzemnąć

Witam poniedziałkowo i pawie poświątecznie.

Zagubiona
trzymaj się kochana,dobrze,że jesteś pod opieką lekarzy a Nadusia pewnie jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku.&&&&

Polisia mi czas szybko płynie nawet teraz po 30 tyg,jak sobie pomyślę,że został mi miesiąc z kawałkiem to normalnie szook a jeszcze kilka rzeczy do wyprawki brakuje.

Truskafffka
witaj:) Ja też brałam kilka lat tabletki,ale nie miałam problemów z tego powodu z zajściem w ciążę,mam nadzieję,że Ty też sobie poradzisz i niedługo będziesz cieszyła sie fasolką.Śliczny Twój synuś:)

Święta trochę mnie zmęczyły,ale cukry za to mam super a jem więcej ,a nawet sporo ciasta dziś zjadłam.

Nie wiem czy wiecie ale 02.04 już 2 czerwcówki urodziły także nigdy nic nie wiadomo,ale za wszystkie ciężaróweczki i staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

ViolaPop a jak Ty się czujesz? :) z tym czasem to najbardziej dłużyło się na początku, ale teraz czasem też mi się ciągnie, np. przed wizytą jako zwaaaaalnia.
Truskafffka ja brałam pig. aż 10 lat, udało się w 2 cyklu, więc trzymam kciuki, każdy organizm jest troszkę inny :)
Ciekawe co u Zagubionej :)

polisia dziękuję czuję się dobrze,męczy mnie tylko to mierzenie cukrów,insulina, stałe posiłki itp.Ale ogólnie nie jest źle Antoś tydzień temu ważył już 2200 i może dojść z wagą do 4 kg. Z OM termin mam na 1.06 a z USG na 17.05.

dziekuje wszystkim za kciuki :******

a wiec tak mala ma ponad 1.8 kg wiec pani doktor mowi ze jak sie urodzi bedzie wszystko ok rozwija sie prawidlowo katrina ja sterydy mialam podawane ostatnim razem w szpitalu tak wiec pluca malej juz ponad miesiac sa zabezpieczone co do tych skurczy to kurde nie wiem na ktg ich niby nie ma ale cos tam sie dzieje bo kurcze skad ten tepy bol trwajacy kilkadziesisat sekund co prawda nie regularny ale jest nie mam pojecia teraz lekarz wyszedl i mowi ze tak moze byc ze sa ale ktg jeszcze ich nie wychwyca nie wiem nie znam sie ( sory ze tak tylko o sobie aa no i pani doktor na izbie zadala bardzo wazne dla mnie pytanie w razie wu cc czy naturalny :D co mnie bardzo ucieszylo ze mam wybor no i zaznaczyla naturalny ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry