• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie moje paczuszki;-)
Zzagubiona na nas zawsze mozesz liczyc:tak:
Ania to ty nie bierzesz od tego cyklu lutki:eek:?????? Myslalam ze juz zaczelas
Sylwia no kurcze moze ten brzuszek cos zapowiada;-).....zniknelas na jakis czas wiec chyba nie bylo presji.....a w takim czasie latwo o fasolcie...ps jak tam sprawy z m???
Roza ja roznie ale staralam sie nie wiele po owu bo mialam testy tanie wiec moglam sikac:tak: a teraz w ogole nie robie bo owu nie raz mialam a testy mi nie pokazywaly
Jane a bierzesz Acard???????????? Bo ja do tej pory mialam dziwne @ przez acard, takie sluzowate i bardzo dlugie jak na mnie, wiec przestalam po 3 miesiacach :tak:
Ilonka no co ty!!!!! Ciezarnej sie nie bije:-).......ty i tak wiesz co nas dreczy:tak:bez czytania;-)
ZZagubiona KOCHANA trzymaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze to stresujace ale postaraj sie nie denerwowac!!!!!!!!!!!!! Czasami nerwy robia gorsza robote!!!!!!!!!!!!! KOchanie modle sie zeby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamietaj ze bedziemy tu trzymac za Was kciuki!!!!!!!!!

A reszta dziewczyn pewnie jeszcze swietuje i wroci jutro......czekamy :-)

Ps Jane juz czytam ;-)

reklama
Zagubiona trzymaj się cieplutko i może to jeszcze nie czop, może dopiero... kawałek? trzymaj się cieplutko, dacie radę

Ale mam lenia :) szok
Niedługo pewnie obiadek zjemy a potem idziemy z teściowa do moich rodziców.
Zagubiona wiem że to nie łatwe ale postaraj się nie stresowac a na pewno wszystko będzie ok.
Dziewczyny m sie z mnie śmieje że znowu cały czas tu siedzę, bo miałam kilka tygodni przerwy... A teraz znowu calu czas sprawdzam co napisalyscie:)
Katy nie biorę acardu ale magnez. Ale chyba to nie ma wpływu na obfita @, czy może ma? Ja ten magnez zazywm już kilka miesięcy. Lepiej się czuje bo czasami miałam problemy że skurczami w nocy a poza tym czyba wit.b6 lepiej się wtedy wchłania. Normalnie na 3 dzień to mało już miałam a dziś dość sporo no i w nocy ostatnio miałam slucho a teraz mnie zalewa:(

Zagubiona czop moze ci odchodzic dopiero miodchodzil chyba kolo 4 tyg zanim urodzilam wiec sie trzymajcie :)

Katy moze cos nam sie przytrafilo nie mam pojecia chociaz bylo 3 razy w tym cyklu a @ nadal nie ma a wszystko w srodku mnie boli boje sie ze moze cos jest nie tak ;/
A co do mojego m to nadal chce dziecka ale ja nie za bardzo boje sie o swoje zdrowie moze jestem egoistka ale chociaz mamy Oliwke ...

Moja kolezanka dzis urodzila w 33 tyg synka 1880 g.

PS jeszcze zapomnialam prosimy o glosiki jesli mozna :)
https://apps.facebook.com/smyki-do-sportu/zdjecie/ba1819f2250137e92f99c4e732cb1389

Ostatnia edycja:
hihihihi a komu się chce :-D ja siedzę od rana i dziergam zrobiłam półtora papcia bo mi wełny brakło więc wzięłam sie za ponczo ale siebie ale też mi wełny braknie a dostawa będzie za dwa tygodnie :-(
a jutro do pracy :baffled::baffled::baffled: znowu pobudka o 4

wiadomośc od zzagubionej
nie może już wyjść ze szpitala chyba że rozpakowana bo ma rozwarcie na 3 cm niby skurczy nie ma i nie bardzo wie o co chodzi bo mówi że brzuch ją boli tak jakby miała je jednak

Trzymamy kciuki za ciebie kochana

Nie wiem czy Ania ma jak napisac bo cos wspominala o wyjsciu do znajomych a tez dostala wiadomosc od Zzagubionej wiec ja przekaze co i jak Ania chyba sie nie pogniewa ;-)
....ZZagubiona nie wyjdzie,
ma 3 cm rozwarcia
skurczy na razie nie czuje,
ale brzuch boli jak na skurcze

EDIT
He he he Ania napisalysmy w tym samym czasie :-D:-D:-D

he he he tez mi dupska nic dzisiaj nie zmusi do wysilku :-D tylko musze do domciu zadzwonic a i tego mi sie nie chce....jedyny wisilek dzisiaj to klikanie po klawiaturze :-D

Kurcze mam nadzieje ze Nadia jest juz na tyle rozwinieta ze sobie poradzi malenstwo bo chyba porod nie unikniony:sorry2:

reklama
witam kochane jeszcze w swiatecznej atmosferze

dzisiaj jakis leniwy dzień. dopiero co wstałam bo mnie spanie zmogło. generalnie to ja duzo spie i już nie wiem czy to dobrze czy nie.
wczoraj spędziliśmy dzień rodzinnie na odwiedzinach a dzisiaj w domku leniu****emy

nie nadrobiłam wszystkiego za co przepraszam. doczytałam tylko ze zagubiona w szpitalu. trzymajcie się dziewczynki dzielnie. i niech Nadusia jeszcze moze poczeka troszkę. czekamy na info.

lori
witaj. dobrze ze się pojawiłaś. brakowało ciebie.

resztę jutro popisze bo teraz juz zmykam. pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry