KatyB
Fanka BB :)
Witajcie moje paczuszki;-)
Zzagubiona na nas zawsze mozesz liczyc
Ania to ty nie bierzesz od tego cyklu lutki
?????? Myslalam ze juz zaczelas
Sylwia no kurcze moze ten brzuszek cos zapowiada;-).....zniknelas na jakis czas wiec chyba nie bylo presji.....a w takim czasie latwo o fasolcie...ps jak tam sprawy z m???
Roza ja roznie ale staralam sie nie wiele po owu bo mialam testy tanie wiec moglam sikac
a teraz w ogole nie robie bo owu nie raz mialam a testy mi nie pokazywaly
Jane a bierzesz Acard???????????? Bo ja do tej pory mialam dziwne @ przez acard, takie sluzowate i bardzo dlugie jak na mnie, wiec przestalam po 3 miesiacach
Ilonka no co ty!!!!! Ciezarnej sie nie bije:-).......ty i tak wiesz co nas dreczy
bez czytania;-)
ZZagubiona KOCHANA trzymaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze to stresujace ale postaraj sie nie denerwowac!!!!!!!!!!!!! Czasami nerwy robia gorsza robote!!!!!!!!!!!!! KOchanie modle sie zeby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamietaj ze bedziemy tu trzymac za Was kciuki!!!!!!!!!
A reszta dziewczyn pewnie jeszcze swietuje i wroci jutro......czekamy :-)
Ps Jane juz czytam ;-)
Zzagubiona na nas zawsze mozesz liczyc

Ania to ty nie bierzesz od tego cyklu lutki
?????? Myslalam ze juz zaczelas Sylwia no kurcze moze ten brzuszek cos zapowiada;-).....zniknelas na jakis czas wiec chyba nie bylo presji.....a w takim czasie latwo o fasolcie...ps jak tam sprawy z m???
Roza ja roznie ale staralam sie nie wiele po owu bo mialam testy tanie wiec moglam sikac
a teraz w ogole nie robie bo owu nie raz mialam a testy mi nie pokazywaly Jane a bierzesz Acard???????????? Bo ja do tej pory mialam dziwne @ przez acard, takie sluzowate i bardzo dlugie jak na mnie, wiec przestalam po 3 miesiacach

Ilonka no co ty!!!!! Ciezarnej sie nie bije:-).......ty i tak wiesz co nas dreczy
bez czytania;-)ZZagubiona KOCHANA trzymaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze to stresujace ale postaraj sie nie denerwowac!!!!!!!!!!!!! Czasami nerwy robia gorsza robote!!!!!!!!!!!!! KOchanie modle sie zeby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamietaj ze bedziemy tu trzymac za Was kciuki!!!!!!!!!
A reszta dziewczyn pewnie jeszcze swietuje i wroci jutro......czekamy :-)
Ps Jane juz czytam ;-)