• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka :)

jak to bywa z świętami, weekendami...szybko się kończą:-p
mam nadzieję że u wszystkich udane :)

Katy...dokładnie, pokora+przyjemność z seksu+odrobina medycyny...i oby się udało z tej mikstury stworzyć małego człowieczka :)
Rozia dziękuję :) miło tu u was :)
Katrina no właśnie, ja tabletki też długo brałam, właściwie cały czas, z przerwą na planowanie ciąży Matikowej, ciąże..
i za pierwszym razem tak fajnie szybko poszło, a teraz jeszcze zanim odstawiłam tabletki już czułam stresa i bałam sie że coś pójdzie nie tak..i poszło:dry: więc, tak, myślę że psycha dużo mi napaskudziła...i wierzę ze wszystko wróci do normy.. Całkiem myślenia nie da się wyłączyć, ale wyluzowałam, czekamy cierpliwie :)
Roza a u ciebie skąd te bezowulacyjne cykle? tak ooo...? czy co?
zdrowka dla córci, niech się rozejdzie po kościach ;)
powodzenia,&&&& za owulke ;)
testy ponoć -w zależności od długości cyklu różnie się zaczyna, ja zaczęłam od 10dc i dooopa nic nie wyszło. No ale takie już zamotane to moje ciało ;)
Ania ojjj ja też w gorącej wodzie kąpana:-D
Zagubiona..trzymam kciuki za was
Jane witam kolejną niecierpliwą :-p
Viola dziękuję :)
ja też miałam cukrzycę przy Matiku
Polisia dzięki za pocieszenie, no nic...musi się udać, nie ma bata:-D
wiesz kto w brzuchu mieszka?

reklama
Hej wróciłam od rodziców. Posiedze pewnie jeszcze chwilę przed TV ale nie za długo bo jutro od rana pomagam mamie pilnować dzieciaki mojej siostry. Muszę wstać wcześniej:( oj będzie ciężko.... Ale kochani są więc pewnie fajnie będzie.
Zagubiona to dobrze że po twojej myśli idzie. Może jeszcze trochę wytrzymacie.
Violapop mój m jest z 1.06 :)
Nie pamiętam co miałam pisać :(

Zagubiona ciezę się że sytuacja opanowana:-):-) t córa ma zielone światło o ile można tak powiedzieć.

Jane to bojowe zadanie jutro masz:-D

Truskawka sama nie wiem,jadę to skonsultować. Ja zawsze miałam problemy z okresami więc nie dziwi mnie to...
Z córą idę do lekarza, właśnie dałam jej lek na zbicie gorączki:no:

Dziś zrobiłam test owu i kreska była trochę jaśniejsza - zaznaczam negatywny.

Viola to też masz nieciekawie z cukrzycą:-(

Ania skąd pomysł na robótki ręczne:-p;-)

Stosunkowo Dobrej nocki:-)

Ostatnia edycja:
Róża no niby dwójka dzieci to nie tak dużo ale jak się nie ma wprawy to może być zabawnie :) oboje są z sierpnia tylko Maja skończy 5 a Kuba dopiero 2 lata.
Dziś przeczytałam że moja patronka czyli św. Anna długo nie mogła zajść w ciążę :(
Katy jak tato?
Róża, Truskafffka ja też w piątek idę do gina bo może coś ze mną nie tak?? Niby @ mam w miarę regularne ale dzidzi już od ponad roku jak nie było tak nie ma:( sorry że smece...
Jutro pewnie was nie nadrobie;)
Dobrej nocki kochane.

Jane fajne takie szkraby, fajna różnica w wieku :) miłego dnia :)
A robiłaś już jakieś badania? podstawowe hormony?
powodzenia!! ..byle do piątku ;)
Roza zdrówka dla córci
daj znać po konsultacjach.

Ja w sumie nie wiem jak to z tymi cyklami naturalnie jest..no ale co się dziwić jak cały czas na tabletkach jechałam.
Właśnie piję ziółka na owulację...z wiarą rzecz jasna:-p

aaa ..orientuje się któraś jak to jest z tsh? słyszałam że dla starających się wynik powinien być między 1-1,5?
mój wynik niby w normie, ale ciut ponad 2...

Nie smęcisz kochana:-) ale zawsze trzeba brac sprawy w swoje i lekarzy ręce:tak: oby wszystko dobrze było,a wprawy nabieraj,nabieraj:-p

Truskafffka idę w czwartek,ale damznać.
ja się nie oriętuję,ale miałam robione hormony tarczycy - tak podobnie brzmią, dodatkowo ft3, ft4 to to??? muszę zerknąć
Idę spać:-)

Ostatnia edycja:
Viola mowisz ze moze dojsc do 4 kg??? To kawal chlopa moze sie urodzic.....byle by zdrowy byl
Zzagubiona to my czuwamy albo na bb albo pod telefonem napewno jak jednej napiszesz to przekaze dalej .....trzymajcie sie dziewczyny
Jane no to faktycznie moze byc wesolo....czasami takie dzieciaki maja pomysly lepsze niz sam Mc Gywer .....
Tato na razie ma sie dosc dobrze :tak:troche noga mu napuchla ale pewnie dlatego ze jest po operacji 3 dzien i teraz juz nie ma takich silnych proszkow jak w szpitalu, po za tym jest ok nie ma goraczki ale nadal go noga boli:sorry2:.....mam nadzieje ze z czasem mu przejdzie
Jutro moj braciszek konczy leczenie.....jestem z niego DUMNA bo przeszedl je wzorowo:-) teraz tylko mu trzeba sily i wytrwalosci w dazeniu do szczescia i harmonii w rodzinie.

A tak z nowosci to nie wiem czy jeszce z moim m do szpitala nie pojade....z okazji lanego poniedzialku urzadzil sobie zabawe z domownikami i podczas ucieczki na ogrod (w czasie kiedy deszcz padal) wylozyl jak dlugi na plytkach ktore mamy w ogrodku......i niby nic sie nie stalo ale narzeka caly czas ze go noga boli.....zobaczymy ale jaki troskliwy......... dba zebym sie nie nudzila :-pnormalnie go kiedys ukatrupie za te wyskoki jego :wściekła/y:

Truskafffka TSH to hormon tarczycy jego zaburzenie moze powodowac problemy zz zajsciem w ciaze wlasnie :tak:Zobacz załącznik 454352Zobacz załącznik 454353 normy 4.pngnormy 7.pngnormy 8.pngnormy wyniki.pngnormy5.pngnormy6.png

Ostatnia edycja:
Zagubiona - nie denerwuj się, skoro Ktg tych skurczy nie wyłapuje, to pewnie są Braxtony, tylko już takie bardzo mocne, Nadia sterydy dostała, to teraz tylko spokój, jesteś pod opieką, wszystko będzie dobrze!!!!
Tak jak Viola pisała - dwie z naszych czerwcówek już są po cesarkach i maluszki same oddychają, tyle, że waga mała, więc są w inkubatorkach.

Na poprawę humorku - Steven Hall - Semi-Final - Britain's Got Talent 2011 - YouTube

reklama
Dzień dobry!

Witam Was wszystkie po świętach- obejdzone, wypoczęte i szczęśliwe...

zzagubiona- trzymam kciuki by wszystko było oki. :)

Katy- ja również jestem dumna z Twojego brata.

gosiulek- przepraszam.

Wszystkim pozostałym życzę szczęścia, wytrwałości i wszystkiego dobrego.
Przykro mi bardzo, ale ja się totalnie pogubiłam. Żeby więc uniknąć sprawiania komuś przykrości zaprzestanę wyrażania swoich opinii. A że opinie miewam różne i staram się nigdy nie udawać a mówić szczerze- to zamilknę ;)))

Miłego czasu Wam życzę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry