truskafffka
Fanka BB :)
hejka 
jak to bywa z świętami, weekendami...szybko się kończą
mam nadzieję że u wszystkich udane
Katy...dokładnie, pokora+przyjemność z seksu+odrobina medycyny...i oby się udało z tej mikstury stworzyć małego człowieczka
Rozia dziękuję
miło tu u was 
Katrina no właśnie, ja tabletki też długo brałam, właściwie cały czas, z przerwą na planowanie ciąży Matikowej, ciąże..
i za pierwszym razem tak fajnie szybko poszło, a teraz jeszcze zanim odstawiłam tabletki już czułam stresa i bałam sie że coś pójdzie nie tak..i poszło
więc, tak, myślę że psycha dużo mi napaskudziła...i wierzę ze wszystko wróci do normy.. Całkiem myślenia nie da się wyłączyć, ale wyluzowałam, czekamy cierpliwie 
Roza a u ciebie skąd te bezowulacyjne cykle? tak ooo...? czy co?
zdrowka dla córci, niech się rozejdzie po kościach
powodzenia,&&&& za owulke
testy ponoć -w zależności od długości cyklu różnie się zaczyna, ja zaczęłam od 10dc i dooopa nic nie wyszło. No ale takie już zamotane to moje ciało
Ania ojjj ja też w gorącej wodzie kąpana
Zagubiona..trzymam kciuki za was
Jane witam kolejną niecierpliwą
Viola dziękuję
ja też miałam cukrzycę przy Matiku
Polisia dzięki za pocieszenie, no nic...musi się udać, nie ma bata
wiesz kto w brzuchu mieszka?
jak to bywa z świętami, weekendami...szybko się kończą

mam nadzieję że u wszystkich udane
Katy...dokładnie, pokora+przyjemność z seksu+odrobina medycyny...i oby się udało z tej mikstury stworzyć małego człowieczka
Rozia dziękuję
Katrina no właśnie, ja tabletki też długo brałam, właściwie cały czas, z przerwą na planowanie ciąży Matikowej, ciąże..
i za pierwszym razem tak fajnie szybko poszło, a teraz jeszcze zanim odstawiłam tabletki już czułam stresa i bałam sie że coś pójdzie nie tak..i poszło
więc, tak, myślę że psycha dużo mi napaskudziła...i wierzę ze wszystko wróci do normy.. Całkiem myślenia nie da się wyłączyć, ale wyluzowałam, czekamy cierpliwie Roza a u ciebie skąd te bezowulacyjne cykle? tak ooo...? czy co?
zdrowka dla córci, niech się rozejdzie po kościach
powodzenia,&&&& za owulke
testy ponoć -w zależności od długości cyklu różnie się zaczyna, ja zaczęłam od 10dc i dooopa nic nie wyszło. No ale takie już zamotane to moje ciało
Ania ojjj ja też w gorącej wodzie kąpana

Zagubiona..trzymam kciuki za was
Jane witam kolejną niecierpliwą

Viola dziękuję
ja też miałam cukrzycę przy Matiku
Polisia dzięki za pocieszenie, no nic...musi się udać, nie ma bata

wiesz kto w brzuchu mieszka?

oby wszystko dobrze było,a wprawy nabieraj,nabieraj
.....mam nadzieje ze z czasem mu przejdzie