truskafffka
Fanka BB :)
Dobry ...choć ciężko się wstawało...łoo
dobrze że za cztery dni..weekend
Roza dzięki, ja tylko tsh robiłam, ale te twoje badania też wchodzą w zakres tarczycy, o ile ja dobrze zrozumiałam lekarza to podstawą jest tsh, jak tu jakieś zaburzenie wychodzi to się robi dalsze badania..ale dokładnie nie wiem jak to jest
Katy jakie leczenie miał brat? bo ja...niedoinformowana
Co do tych wyników, wiem właśnie że tarczyca potrafi namieszać..i mam mieszane uczucia co do mojego wyniku. Dzięki wielkie za te normy. Niestety mam w innych jednostkach podane-np.
tsh -III 2,254 uIU/ml (normy 0,27-4,2)
prl (w fazie lutealnej) 251,9 uIU/ml (norma 127-637)
LH (w 3dc) 5,84 IU/l
FSH (3dc) 4,67 IU/l
estradiol (3dc) 37,75 pg/ml
testosteron (3dc) 0,301 ng/ml
Katrina będziesz mieć córe czy synka?
miłego dnia
dobrze że za cztery dni..weekend

Roza dzięki, ja tylko tsh robiłam, ale te twoje badania też wchodzą w zakres tarczycy, o ile ja dobrze zrozumiałam lekarza to podstawą jest tsh, jak tu jakieś zaburzenie wychodzi to się robi dalsze badania..ale dokładnie nie wiem jak to jest
Katy jakie leczenie miał brat? bo ja...niedoinformowana

Co do tych wyników, wiem właśnie że tarczyca potrafi namieszać..i mam mieszane uczucia co do mojego wyniku. Dzięki wielkie za te normy. Niestety mam w innych jednostkach podane-np.
tsh -III 2,254 uIU/ml (normy 0,27-4,2)
prl (w fazie lutealnej) 251,9 uIU/ml (norma 127-637)
LH (w 3dc) 5,84 IU/l
FSH (3dc) 4,67 IU/l
estradiol (3dc) 37,75 pg/ml
testosteron (3dc) 0,301 ng/ml
Katrina będziesz mieć córe czy synka?
miłego dnia
no to co mnie boli kurde zadnych badan nic spytal ile rozwarcia bylo mowie 3 cm aha myslalam ze mnie zbada a tu dupa mowi to poobserwujemy pania czy nie idzie w kierunku porodu . No kurde a skad beda to wiedziec skoro nie badaja a moje skurcze to nie skurcze. No i sugestia ze jak bedzie ok to do domu
dobrze że brat wykazał silną wolę!!
bedziemy trzymac sie razem i sobie nawzajem wybaczac gafy i pomagac bo jestesmy tylko ludzmi.....
rano wstawać buuu.Noc miałam nieprzespaną bo późno jak na mnie poszłam spać i jeszcze co rusz budziłam sie sprawdzać czy Maja nie gorączkuje.