Losiczka słuchaj serduszka, bo ono pragnie dzieciątka !!!!!!!!!!!! a to najważniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! WALCZ KOTEK, !!!!!!!!!!!!
Polisia pozbyłam sie kamienia który mnie tak męczył, i na razie nerki nie bolą , uffffffff..... jaka to ulga , i jak cudnie w koncu mogę pospać w nocy

mam nadzieje ze jednak te 2 kamienie sie nie ruszą bo naprawde ból okropny !!!! gorszy niz poród , - i tak kazdy mi mówi kto miał kolki nerkowe !!!!!!!!
Co do mojego Pawełka to było tak jak piszesz, pseudogin po 2 min usg powiedziała ze to chłopiec ale ja naprawde nie wierzyłam bo przez tyle czasu mój gin i nawet prywatny nie był w stanie dopatrzeć sie, no ale potem jak miałam to skietowanie na szpital to przy okazji miałam konsultację ginekologiczną i ten gin do którego chodziłam z Jasiem prywatnie powiedział ze to jednak chłopa a jemu ufam bo do niego sie u mnie w miescie chodzi aby płec potwierdził ,

No mnie gin pocieszał ze jak mam juz 3cm rozwarcia to pozostało mi juz 70% porodu

i tak było bo urodziłam w 3godziny i 45 min

od pierwszego skurczu

także wiem ze nie koniecznie jak sie ma rozwarcie to juz grozi porodem to, pamietam jak dziś jak poszłam na wizytę a lekarz w szoku ze ja przyszłam na wizytę ze jeszcze nie urodziłam z takim rozwarciem hehe