• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki ja poprosze ktoras z was zeby zrobila linka do tych torebek co szyje dla Galeri poczekalnia :-) jezeli ktoras z torebek wam sie podoba to moge wam taka uszyc albo cos zmienic cos dodac :-) .Dzwonilam do goscia material bedzie jutro:-). No i ceny z galeri sa jak dla mnie za wysokie wiec jakby co to sie polecam:-)

Ilonko ja caly czas pamietam ktora ci sie podoba torebka :-) no i moje serduszko mowi tak:-)rozum nie :-(

reklama
Hej dziewczynki :)
KAty my wczoraj w kinie byliśmy i później musieliśmy nadrobić te kilka dni :-):-):-)

A dziś wstałam z migreną, którą dopiero teraz w miarę opanowałam, więc dopiero teraz jestem...

Zagubiona kurczę, mam nadzieję,że jednak wszystko będzie dobrze !!!!!!!!!! Najważniejsze,że juz sterydy miałaś... Miejmy nadzieję,że Cie jednak dokładnie przebadają zanim Cię wypuszczą... A może KAtrina ma recję i to skurcze Braxtona?

Karola tak mi przykro z powodu Twojego męża:-( No normalnie njachętniej to bym go stłukła na kwaśne jabłko,żeby zaczął też Ciebie dostrzegać, a nie tylko mamusię... I jeszcze ta akcja ze świętami u Ciebie...

Co do hormonów to ja też się niestety nie znam:-(

Katy super,że brat wychodzi :-):-):-) Mam nadzieję,że córeczka da mu siły i wytrzyma :-):-):-) No i super,że tata dochodzi do siebie... Noga pewnie jeszcze poboli, bo w końcu po operacji jest, więc musie... Ale na pewno już będzie dobrze :D

A ja wlasnie wrocilam z Szymonkiem od fryzjera. Mial tak dlugie :-)krecone:-) wloski jak laleczka:-). wczoraj po kapieli wzielam nozyczki i zrobilam ciach. Tyle ze po tym ciach to wygladal jak sw.Franciszek z Asyzu wiec dzisiaj szybko zaliczylismy fryzjera:-)

Losiczka słuchaj serduszka, bo ono pragnie dzieciątka !!!!!!!!!!!! a to najważniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! WALCZ KOTEK, !!!!!!!!!!!!
Polisia pozbyłam sie kamienia który mnie tak męczył, i na razie nerki nie bolą , uffffffff..... jaka to ulga , i jak cudnie w koncu mogę pospać w nocy :) mam nadzieje ze jednak te 2 kamienie sie nie ruszą bo naprawde ból okropny !!!! gorszy niz poród , - i tak kazdy mi mówi kto miał kolki nerkowe !!!!!!!!
Co do mojego Pawełka to było tak jak piszesz, pseudogin po 2 min usg powiedziała ze to chłopiec ale ja naprawde nie wierzyłam bo przez tyle czasu mój gin i nawet prywatny nie był w stanie dopatrzeć sie, no ale potem jak miałam to skietowanie na szpital to przy okazji miałam konsultację ginekologiczną i ten gin do którego chodziłam z Jasiem prywatnie powiedział ze to jednak chłopa a jemu ufam bo do niego sie u mnie w miescie chodzi aby płec potwierdził ,:):)
No mnie gin pocieszał ze jak mam juz 3cm rozwarcia to pozostało mi juz 70% porodu :) i tak było bo urodziłam w 3godziny i 45 min :) od pierwszego skurczu :) także wiem ze nie koniecznie jak sie ma rozwarcie to juz grozi porodem to, pamietam jak dziś jak poszłam na wizytę a lekarz w szoku ze ja przyszłam na wizytę ze jeszcze nie urodziłam z takim rozwarciem hehe :)

Rozia uwierz mi kochana bylo naprawde zle he he. Poprostu wygladal jak dziewczynka :-)

Ilonko narazie to ja czekam na pierwsza @ . Dzisiaj mam 27 dc od 4 dni bol brzucha ale cholera nie moze sie przebic:wściekła/y:.Gdzies tam czytalam ze dziewczyne zle wylyzeczkowali i nadal miala wysokie hcg i @ nie bylo . Poczekam jeszcze tydz i wybiore sie do lekarza.

Ilonko uwierz mi ze nawet bym sie nie zdziwila gdybys jednak pod serduszkiem nosila coreczke:-)Ja tez bylam u takiego lekarza i co??? Moja coreczka ma pisiorka :-):-):-) i jest Szymonkiem

losiczka no widzisz , ja od początku tu mówiłam ze czuję ze to córa, nawet jak test robiłam to nie myslałam :jestem w ciązy" tylko od razu mysl: bedziemy miec córeczke" serduszko mnie oszukało, ale nic sie nie dzieje przeciez, moze kiedyś.................!!!!!!!

Muszę uciekać kochane bo jedziemy pare spraw załatwić szybko !!!!

reklama
cześć dziewczynki

Były święta i już po... a my dziś sobie siedzimy w domku i odpoczywamy. Jutro mam wizytę, ale taką normalna jak co 2 tyg., USG za 2 tyg.

Karolinka - masz na prawdę sytuacje nieciekawą, dziwi mnie tylko postawa Twojego męża, niby dorosły facet, a zachowuje się jak cycuś mamusi. Nie potrafię nic sensownego Ci powiedzieć w temacie - jaz zrzucić klapki z oczu męża... sorki.

Truskafffka - nie wiem czy noszę w sobie chłopczyka czy dziewczynkę - to NIESPODZIANKA. Jeszcze chwilka i okaże się.

Katy - to trzymamy kciuki za brata i za tatę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry